Şuanlık hayır 😂😂 Bnce de ilerleyen senelerde bak gün demiyorum 😂😂😂
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 30 Mart 2023 #21 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Şuanlık hayır Genişletmek için tıkla ... Bnce de ilerleyen senelerde bak gün demiyorum
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Şuanlık hayır Genişletmek için tıkla ... Bnce de ilerleyen senelerde bak gün demiyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 31 Mart 2023 #22 ÖzLemce33' Alıntı: Bnce de ilerleyen senelerde bak gün demiyorum Genişletmek için tıkla ... Hahahaha demi bencede kayra canımı okuyır zaten yaramazlıktı hastalıktı 🫣
ÖzLemce33' Alıntı: Bnce de ilerleyen senelerde bak gün demiyorum Genişletmek için tıkla ... Hahahaha demi bencede kayra canımı okuyır zaten yaramazlıktı hastalıktı 🫣
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 31 Mart 2023 #23 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Hahahaha demi bencede kayra canımı okuyır zaten yaramazlıktı hastalıktı 🫣 Genişletmek için tıkla ... Ah ah seninki mi benimki mi hiç deme bnmki 6 girecek bebiş gelecek işim Zor düşün 6 yaş arada anam ağlayacak yeminle akıllı çocuk yokki bnce yaa
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Hahahaha demi bencede kayra canımı okuyır zaten yaramazlıktı hastalıktı 🫣 Genişletmek için tıkla ... Ah ah seninki mi benimki mi hiç deme bnmki 6 girecek bebiş gelecek işim Zor düşün 6 yaş arada anam ağlayacak yeminle akıllı çocuk yokki bnce yaa
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 31 Mart 2023 #24 ÖzLemce33' Alıntı: Ah ah seninki mi benimki mi hiç deme bnmki 6 girecek bebiş gelecek işim Zor düşün 6 yaş arada anam ağlayacak yeminle akıllı çocuk yokki bnce yaa Genişletmek için tıkla ... Ahahhaa babama kalsa kayra çok akıllı Allah sanada yardım etsin valla kuzum
ÖzLemce33' Alıntı: Ah ah seninki mi benimki mi hiç deme bnmki 6 girecek bebiş gelecek işim Zor düşün 6 yaş arada anam ağlayacak yeminle akıllı çocuk yokki bnce yaa Genişletmek için tıkla ... Ahahhaa babama kalsa kayra çok akıllı Allah sanada yardım etsin valla kuzum
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 31 Mart 2023 #25 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahahhaa babama kalsa kayra çok akıllı Allah sanada yardım etsin valla kuzum Genişletmek için tıkla ... VAlla bana da herkes öyle dio gel birde bana sor amin amin çocuklar hiç büyümüyor vAllaaa hep yaramazlar
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahahhaa babama kalsa kayra çok akıllı Allah sanada yardım etsin valla kuzum Genişletmek için tıkla ... VAlla bana da herkes öyle dio gel birde bana sor amin amin çocuklar hiç büyümüyor vAllaaa hep yaramazlar
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 31 Mart 2023 #26 Alem' Alıntı: Adet kaç gün geçtikten sonra test yapılır kizlar Genişletmek için tıkla ... Kesin sonuç için 1 hafta geçmesi lazım canım
Alem' Alıntı: Adet kaç gün geçtikten sonra test yapılır kizlar Genişletmek için tıkla ... Kesin sonuç için 1 hafta geçmesi lazım canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 31 Mart 2023 #27 ÖzLemce33' Alıntı: VAlla bana da herkes öyle dio gel birde bana sor amin amin çocuklar hiç büyümüyor vAllaaa hep yaramazlar Genişletmek için tıkla ... Ahahaha valla kuzum annem sen hiç yaranaz değildin diyor ee kayra kime çekti o zaman
ÖzLemce33' Alıntı: VAlla bana da herkes öyle dio gel birde bana sor amin amin çocuklar hiç büyümüyor vAllaaa hep yaramazlar Genişletmek için tıkla ... Ahahaha valla kuzum annem sen hiç yaranaz değildin diyor ee kayra kime çekti o zaman
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 31 Mart 2023 #28 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahahaha valla kuzum annem sen hiç yaranaz değildin diyor ee kayra kime çekti o zaman Genişletmek için tıkla ... VAlla bn akıllıydm annem hep dereşim yaramazmiş hemde nasıl oda bu kime çekmiş ki diyor kime acabaa seninki de babası yaramazsa ona çekmiştir
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahahaha valla kuzum annem sen hiç yaranaz değildin diyor ee kayra kime çekti o zaman Genişletmek için tıkla ... VAlla bn akıllıydm annem hep dereşim yaramazmiş hemde nasıl oda bu kime çekmiş ki diyor kime acabaa seninki de babası yaramazsa ona çekmiştir
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 31 Mart 2023 #29 ÖzLemce33' Alıntı: VAlla bn akıllıydm annem hep dereşim yaramazmiş hemde nasıl oda bu kime çekmiş ki diyor kime acabaa seninki de babası yaramazsa ona çekmiştir Genişletmek için tıkla ... Ahhhaha eşime kalsa oda çok sakinmiş tabi inanmıyorum ama şuan bile çocuk gibi yaramaz
ÖzLemce33' Alıntı: VAlla bn akıllıydm annem hep dereşim yaramazmiş hemde nasıl oda bu kime çekmiş ki diyor kime acabaa seninki de babası yaramazsa ona çekmiştir Genişletmek için tıkla ... Ahhhaha eşime kalsa oda çok sakinmiş tabi inanmıyorum ama şuan bile çocuk gibi yaramaz
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 31 Mart 2023 #30 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahhhaha eşime kalsa oda çok sakinmiş tabi inanmıyorum ama şuan bile çocuk gibi yaramaz Genişletmek için tıkla ... Allah'ım iyydi bu benimki de öyle sonra da bize diolar bu kime çekmiş diyee halbuki aynıları vAlla
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahhhaha eşime kalsa oda çok sakinmiş tabi inanmıyorum ama şuan bile çocuk gibi yaramaz Genişletmek için tıkla ... Allah'ım iyydi bu benimki de öyle sonra da bize diolar bu kime çekmiş diyee halbuki aynıları vAlla