Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum doktor sonunda açıklama yaptı acilman var dedi biraz biz onu durdurmak için progeston başlattık duzenli olarak takip edileceksin bir çok şeyden uzak dur dedi ultrasyondan tekrar ölçüm yapılacak aynıysa dikiş atılacak dedi
Geç döllenme yaşadım ben cnm 3 aylıkken öğrendim testte kan da çıkmadı 3 boyunca en sonunda gittim hastaneye tarlusal ilaç verdi o zmn da hamileymişim ilacı bitene kadar kullandım yine adet olmadım özele gittim hem cinsiyetini hem de hamile olduğumu öğrendim tek sorunumuz doğuştan böbrek hastası ilaçtan şüphelendik ama bizim de imtihanımiz böyleymiş çok şükür ki hiç bir engel durumu yok
Kuzum doktor sonunda açıklama yaptı acilman var dedi biraz biz onu durdurmak için progeston başlattık duzenli olarak takip edileceksin bir çok şeyden uzak dur dedi ultrasyondan tekrar ölçüm yapılacak aynıysa dikiş atılacak dedi