Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geç döllenme yaşadım ben cnm 3 aylıkken öğrendim testte kan da çıkmadı 3 boyunca en sonunda gittim hastaneye tarlusal ilaç verdi o zmn da hamileymişim ilacı bitene kadar kullandım yine adet olmadım özele gittim hem cinsiyetini hem de hamile olduğumu öğrendim tek sorunumuz doğuştan böbrek hastası ilaçtan şüphelendik ama bizim de imtihanımiz böyleymiş çok şükür ki hiç bir engel durumu yok
Yaa vay be çok şaşırdım canım gerçekten ve bebeğini Allah korumuş gerçekten tarlusal bile içmişsin seninki bayağı geç döllenmiş oohh çok şükür çok şükür inşallah daha da iyi olur canım benim evet bize bun dünya da evlatlarımız imtihan gerçekten
Yaa vay be çok şaşırdım canım gerçekten ve bebeğini Allah korumuş gerçekten tarlusal bile içmişsin seninki bayağı geç döllenmiş oohh çok şükür çok şükür inşallah daha da iyi olur canım benim evet bize bun dünya da evlatlarımız imtihan gerçekten