Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,732 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrı
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Belim çıkacak gibi ağrıyor 🤦🏻‍♀️ lavaboya gittim yine sümüksü çamur gibi akıntı gelmişti daha çok ağrım var şuan
Allah Allah niye böyle oluyoki canım rabbim zamanında kucağına almayı nasip etsin insallah canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Seninde erkek maşallah hepsi erkek 28.haftada olanların 😅
Evet canım erkek Allah hayırlı evlat eylesin insallah cümlemize

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah Allah niye böyle oluyoki canım rabbim zamanında kucağına almayı nasip etsin insallah canim

Evet canım erkek Allah hayırlı evlat eylesin insallah cümlemize
Geçen hafta bu yüzden gittin kuzum doktor işte erken doğum riskin var demişti akıntı sebebi de doğum belirtisi dedi az az miktarda Nisan geliyor diye 🤦🏻‍♀️

Çocuğu 32 yada 34 e kadar içeride tutsak iyi dediler

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Allah yardımcın olsun ben lavaboya gidince geçti ağrım ama sabahtan beri geçmemişti 🤦 çok şükür
İnşallah akıntında geçer ya ağrında 😒
İnşallah uzandım bakalım belim çıkacak gibi ama geçmezse giderim doktora sanırım ara ara kasıklarıma sancı giriyor aşağı doğru

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Aramızda bir gün var kuzum bende 28+6 ve aynı sıkıntı bende de var ve erken doğum riskim var 🤦🏻‍♀️ geçen hafta doktora dediğimde açılma alt tarafa giren sancılar yüzünden olmuş demişti ve ayağa kalkma gerekmedikçe dedi bol bol uzanıyorum ayağa kalkınca oğlum aşağı baskı yaoiyir 🤦🏻‍♀️

Pazartesi kontorlum var tekrar sorarım kuzum sanada haber veririm
Bende gece acildeydim erken sancilananlara bende katıldım 1 cm açılma var dedi sancı Dursun diye serum falan taktılar açılma durdu her sancida hastaneye geliceksin serum takicaz dedi 32 haftaligim bende kontrolleride haftada bir e indirdi ilk sipam da erken geldi bu kiscede yerinde duramiyo abisinin izinden geliyor 🤣

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bende gece acildeydim erken sancilananlara bende katıldım 1 cm açılma var dedi sancı Dursun diye serum falan taktılar açılma durdu her sancida hastaneye geliceksin serum takicaz dedi 32 haftaligim bende kontrolleride haftada bir e indirdi ilk sipam da erken geldi bu kiscede yerinde duramiyo abisinin izinden geliyor 🤣
Benimde şuan aşırı var bel ağrım uzandığını halde gitmiyor bide ayıptır söylemesi lavsboda sümüksü çamur gibi akıntı geldi kasıklarım ağrıyor

Görün bakalım ya
Ben onu içeride tutmak istedikçe o çıkmak için uğraşacak sanırım

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Benimde şuan aşırı var bel ağrım uzandığını halde gitmiyor bide ayıptır söylemesi lavsboda sümüksü çamur gibi akıntı geldi kasıklarım ağrıyor
Gottinmi doktora bana kanama lekelenme sanci ne olursa olsun hemen gel acile dedi ozel hastanede deilki doktor ilgili diyeyim devlet hastanesi ne gidiyorum ama gece yarisindan beri nstye bağlı kaldim serum taktılar cikarkende tembihlediler beklemeden gel diye

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Gottinmi doktora bana kanama lekelenme sanci ne olursa olsun hemen gel acile dedi ozel hastanede deilki doktor ilgili diyeyim devlet hastanesi ne gidiyorum ama gece yarisindan beri nstye bağlı kaldim serum taktılar cikarkende tembihlediler beklemeden gel diye
Kuzum 27 haftalık gittiğimde banada aynısını yaptı 1 cm açılma vardı. Gitsem leke gekdi desem bakarlar mi 🤦🏻‍♀️

Banada kızmıştı sancı yüzünden açılma olmuş keşke o ara gelseydin diye

Tüm sayfalar yüklendi.