Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,294 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Ağrı
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah kuzum rabbim gönlüne göre versin
Amin cümlemize.bugun ağrı akıntı vs yok.cok şükür.herseyin hayırlısı bir soru daha soracam ama cekiniyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben kan da gebelik öğrendiğimde bile idrar da çıkmamıştı canim,belki seninkide idrar testinde çıkmıyor olabilir suan🥰
Kaç haftalık ogrendiginde😊

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Amin cümlemize.bugun ağrı akıntı vs yok.cok şükür.herseyin hayırlısı bir soru daha soracam ama cekiniyorum

Buyur sor kuzum

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Melike naptin canım. Test yaptın mı
Yaptım negatif

Ben 5 ağustosta adet oldum adetten sonra eşim yanımda yoktu 17 ağustosta geldi 17 agutostan 28 ağustosa kadar ilişkiye devam ettik.belirli aralıklarla ayın 20sinden sonra yumurtlama günüydü o günü değerlendirdik.yani bu anlattıklarının üstünden 15 gün geçmiş oluyor.eger gebelik varsa 15 gunlukse falan idrarda belli olur muydu ki

Mia

Kayıtlı Üye
rank

Kuzum tedavi sonucu oldugu için, transfer sonrasi 12.gunde yapmistim kan tahlili, qyni normal şartlarda adetime 2-3 gun vardi

Kuzum tedavi sonucu oldugu için, transfer sonrasi 12.gunde yapmistim kan tahlili, qyni normal şartlarda adetime 2-3 gun vardi
Yine de hatırası olsun,gözümle de göreyim diye😃 idrar testi yaptım ama 1 hafta sonra falan cikti ikinci çizgi, yani adetin 3-5 gun gecikmesi lazimdi benim icin,kimisinde hemen de çıkabiliyor

Melikee

Kayıtlı Üye
rank

Yine de hatırası olsun,gözümle de göreyim diye😃 idrar testi yaptım ama 1 hafta sonra falan cikti ikinci çizgi, yani adetin 3-5 gun gecikmesi lazimdi benim icin,kimisinde hemen de çıkabiliyor
Anladım teşekkürler 😊

• Beğen
Tepkiler: Mia

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Yaptım negatif

Ben 5 ağustosta adet oldum adetten sonra eşim yanımda yoktu 17 ağustosta geldi 17 agutostan 28 ağustosa kadar ilişkiye devam ettik.belirli aralıklarla ayın 20sinden sonra yumurtlama günüydü o günü değerlendirdik.yani bu anlattıklarının üstünden 15 gün geçmiş oluyor.eger gebelik varsa 15 gunlukse falan idrarda belli olur muydu ki
Yok kuzum birazdaha geçmesi gerekir ama kanda çıkar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
İnşallah.ruyamda da doktor muayene ediyordu alttan baktı keseyi göremedim biraz sonra gel diyordu.ben de seviniyorum hamileyim diye hayırlısı olur inşallah

Enfeksiyon olsa yanma ağrı vs olur hiçbir şey yok ama hayırlısı bakalim

Enfeksiyon olsa yanma ağrı vs olur hiçbir şey yok ama hayırlısı bakalim
Yok kuzum illa yanma ağrı olmasına gerek yok onlar olmadan da 3ngelsiyon oluyor şahsen benim de öyle hiç bir belirti yok ama enfeksiyon var 😒.

• Beğen
Tepkiler: Mia
Tüm sayfalar yüklendi.