Sorum var Ailden uzakta yaşamak 😞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde evamia tarafından oluşturulan Ailden uzakta yaşamak 😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 787 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ailden uzakta yaşamak 😞
Konbuyu başlatan evamia
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

evamia

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim neden böyle düşünüyosun herşey nasip kısmet sen seçim yapacaksın yada onlar illaki bı gün evlenecektin sonuçta canım eşinle mutlu olmaya bak ne güzel bebek bekliyosun onu sağ salim kucağına al bı o zaman bana hak vereceksin😘😘içini ferah tut
Elbette herşey kader doğrultusunda ilerliyor da işte insan kendini suçluyor yine de .
İnşallah zaten şuan için tek isteğim bebeğimi sağ Salim kucağıma almak

Gözbebeğim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ailemden uzakta yaşıyorum annemlerdeydim bir kaç zamandır bugün dönüyorum çok duygusalım ailemde aynı şekil kendimi nasıl teselli edebilirim ya da sizin beni teselli edecek bir kaç sözünüz var mı 😞☹️🥺😟
Ah canım gurbette olmayan sen tek değilsin hepimiz kaç aydır ailem burnumda tutuyor cidden zor ama insan alişiyor zamanla üzülme sonuç evine gidiyorsun eşine çocuklarına öyle teselli ol gene gidersin aileme

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ailemden uzakta yaşıyorum annemlerdeydim bir kaç zamandır bugün dönüyorum çok duygusalım ailemde aynı şekil kendimi nasıl teselli edebilirim ya da sizin beni teselli edecek bir kaç sözünüz var mı 😞☹️🥺😟
Rabbim tekrar tekrar gitmeyi nasip etsin canım benim mecbur kuzum sonuçta artık evin başka artık aileden uzaksın eşin var Rabbim eşinle huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin inşallah �nan eşle aran iyi olduktan sonra bir zaman sonra alışıyorsun ama eşinle aran iyi olmadıktan sonra her şey boş amanla alışırsın İnşallah kuzum

evamia

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim tekrar tekrar gitmeyi nasip etsin canım benim mecbur kuzum sonuçta artık evin başka artık aileden uzaksın eşin var Rabbim eşinle huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin inşallah �nan eşle aran iyi olduktan sonra bir zaman sonra alışıyorsun ama eşinle aran iyi olmadıktan sonra her şey boş amanla alışırsın İnşallah kuzum
İnşallah teşekkür ederim haklısın daha 8 aylık evliyim belki ondan zorluk çekiyorum zamanla alışırım inşallah🌸🌸🌸
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anlıyorum birtanem ama alismak zorundayiz 🤷‍♀️
Evet maalesef 😐

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar