Sorum var Ailden uzakta yaşamak 😞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde evamia tarafından oluşturulan Ailden uzakta yaşamak 😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 787 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ailden uzakta yaşamak 😞
Konbuyu başlatan evamia
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

evamia

Kayıtlı Üye
rank
Kıyamam canım ya ❤️
😔❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen öyle kuzum insallah inan çoluk çocuğa karistigin zaman aile 2. Planda oluyor ben yazlari gidiyorum ailemin yanina kisinda onlar geliyor bana inan bu yaz hic gidesim yok 2 cocukla o kadar yolu.nasil cekicem laren evi yabancilicak uyumuyacak evdeki esyalari orda olmayacak kafamda 40 tilki anliyacagin onlara diyorum siz gelin onlarda getir cocuklqri yoksa biz almaya geliriz tatil yapsinlar laren denize girsin hevesleri o ama ceremesine ben cekicem
Ne güzel ya darısı bana artık alışana kadar üzüntüden gitmesem iyi

Aynen öyle kuzum insallah inan çoluk çocuğa karistigin zaman aile 2. Planda oluyor ben yazlari gidiyorum ailemin yanina kisinda onlar geliyor bana inan bu yaz hic gidesim yok 2 cocukla o kadar yolu.nasil cekicem laren evi yabancilicak uyumuyacak evdeki esyalari orda olmayacak kafamda 40 tilki anliyacagin onlara diyorum siz gelin onlarda getir cocuklqri yoksa biz almaya geliriz tatil yapsinlar laren denize girsin hevesleri o ama ceremesine ben cekicem
Canım 7 yıldır bende aynıyım 17 saat arada var ha diyince gidilmiyor. Alışıyorsun artık canları sağ olsun başka birşey istemem. Teknoloji ilerledi görüntülü var. Eskiden oda yoktu yine biz iyiyiz. İlkler de ağlardım şimdi ben alistim kızım ağlıyor 😁
Tabii ki öncelik canları sağolsun da ama işte duygular ☹️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
😔❤️

Üzülme kuzum üzülme kiyamam 💜 ailen uzak mi nerde yasiyor

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
😔❤️

Ben de bugün döndüm eve 3 gündür annemlerdeydim Allah yardımcımız olsun anne evindeki huzuru arıyor insan bulamayınca üzülüyor

evamia

Kayıtlı Üye
rank
Üzülme kuzum üzülme kiyamam 💜 ailen uzak mi nerde yasiyor
Üzülmemeye çalışıyorum elimden geldiğince 😔bu kadar oluyor işte

Ben de bugün döndüm eve 3 gündür annemlerdeydim Allah yardımcımız olsun anne evindeki huzuru arıyor insan bulamayınca üzülüyor
Şimdi ki aklım olsa evlenmeden önce 10 defa daha düşünürdüm

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Üzülmemeye çalışıyorum elimden geldiğince 😔bu kadar oluyor işte

Şimdi ki aklım olsa evlenmeden önce 10 defa daha düşünürdüm
Ben boşandıydım ne güzel çocuğumda yoktu yine kendim kaşındım gittim geri aynı adama katiyen akıllanmıyorum 😅 Allah büyük kızımı verdi de onun sayesinde gülebiliyorum hala 😊

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
İnan bende senin gibiydim hep agliyodum şu an iki çocuğum var inan onlari özlemeye bile fırsat vermiyorlar 🤣🤣🤣bazen annemleri arayamiyorum bile o derece yoğun geciyo Sende zamanla alisacaksin bı düzenin olsun o zaman hicbiyere gitmek istemezsin ben geçen kış İstanbul da ailemin yanındaydım yaklaşık 5ay kaldım evime donecegim günü iple çekiyordum eşimin de orda işleri vardı o yüzden biraz uzun kalmıştım ama kendi evimi kendi düzenimi o kadar çok özlemiştim ki ....darısı senin başına inşallah 🤲❤️😘

evamia

Kayıtlı Üye
rank
Ben boşandıydım ne güzel çocuğumda yoktu yine kendim kaşındım gittim geri aynı adama katiyen akıllanmıyorum 😅 Allah büyük kızımı verdi de onun sayesinde gülebiliyorum hala 😊
Allah onu sana bağışlasın canım Allah bizi evlatlarımızla sınamasın gerisi önemli değil

İnan bende senin gibiydim hep agliyodum şu an iki çocuğum var inan onlari özlemeye bile fırsat vermiyorlar 🤣🤣🤣bazen annemleri arayamiyorum bile o derece yoğun geciyo Sende zamanla alisacaksin bı düzenin olsun o zaman hicbiyere gitmek istemezsin ben geçen kış İstanbul da ailemin yanındaydım yaklaşık 5ay kaldım evime donecegim günü iple çekiyordum eşimin de orda işleri vardı o yüzden biraz uzun kalmıştım ama kendi evimi kendi düzenimi o kadar çok özlemiştim ki ....darısı senin başına inşallah 🤲❤️😘
Ya ne güzel ya aslında annemde çok üzülüyor belki ondan etkileniyorum en çok kendimi suçlu hissediyorum bu seçimi ben yaptım anneme acı çektiriyorum diye 🥺☹️

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Allah onu sana bağışlasın canım Allah bizi evlatlarımızla sınamasın gerisi önemli değil

Ya ne güzel ya aslında annemde çok üzülüyor belki ondan etkileniyorum en çok kendimi suçlu hissediyorum bu seçimi ben yaptım anneme acı çektiriyorum diye 🥺☹️
Amin cümlemizinkini bağışlasın inşallah kimseyi evladıyla terbiye etmesin 🤲

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank

Canım benim neden böyle düşünüyosun herşey nasip kısmet sen seçim yapacaksın yada onlar illaki bı gün evlenecektin sonuçta canım eşinle mutlu olmaya bak ne güzel bebek bekliyosun onu sağ salim kucağına al bı o zaman bana hak vereceksin😘😘içini ferah tut

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar