Sorum var Aile destek yardımı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Badegül tarafından oluşturulan Aile destek yardımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,461 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aile destek yardımı
Konbuyu başlatan Badegül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Baktım ama e devlet dışında goremedim
Bekle canım ben biraz araştırıp döneyğm sana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kimlik belgesi
Yardım dilekçes
Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınmış bir Sağlık provizyon aktivasyon belgesi. Bu belge ile belediye çalışıp çalışmadığınızı tespit edecektir
İkametgâh belges
Üzerinize araç kayıtlı olup olmadığını gösteren bir belge.
eğer e devlet yok ise belediyeye bu belgelerle gidip başvuru yapabilir mişsin cnaım

Eğer bununla uğraşamam dersen PTT ye gidip e devlet şifresi alabilirsin sonra onunla e devlete girip giriş yapabilirsin

Son düzenleme:

Ümm Fatıma

Kayıtlı Üye
rank
Bekle canım ben biraz araştırıp döneyğm sana

Kimlik belgesi
Yardım dilekçes
Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınmış bir Sağlık provizyon aktivasyon belgesi. Bu belge ile belediye çalışıp çalışmadığınızı tespit edecektir
İkametgâh belges
Üzerinize araç kayıtlı olup olmadığını gösteren bir belge.
eğer e devlet yok ise belediyeye bu belgelerle gidip başvuru yapabilir mişsin cnaım

Eğer bununla uğraşamam dersen PTT ye gidip e devlet şifresi alabilirsin sonra onunla e devlete girip giriş yapabilirsin
Teşekkür ederim eşimin olması lazım gelince onunla halletmeye çalışalım inşaallah

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Benim reddedildi kuzum
Neye göre reddediyor yada acaba kimlere veriyor şartları ne ki acaba keşke verseler en azından bebislerin bezleri falan alabilirdik bebiş için kullanır insan niye reddetmiş ki 😟🙄

Sosyal ve ekonomik yardım de canım e devlette çıkıyor şimdi bulup başvurdum
Bende bakayım belki çıkar 😅 eşimin arabası var ama evimiz yok hatta kiradayız 🙄 ama bende bu şans kesin çıkmaz 😅😅

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Neye göre reddediyor yada acaba kimlere veriyor şartları ne ki acaba keşke verseler en azından bebislerin bezleri falan alabilirdik bebiş için kullanır insan niye reddetmiş ki 😟🙄

Bende bakayım belki çıkar 😅 eşimin arabası var ama evimiz yok hatta kiradayız 🙄 ama bende bu şans kesin çıkmaz 😅😅
Bak kuzm bir şans işi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar