Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kimlik belgesi
Yardım dilekçes
Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınmış bir Sağlık provizyon aktivasyon belgesi. Bu belge ile belediye çalışıp çalışmadığınızı tespit edecektir
İkametgâh belges
Üzerinize araç kayıtlı olup olmadığını gösteren bir belge.
eğer e devlet yok ise belediyeye bu belgelerle gidip başvuru yapabilir mişsin cnaım
Eğer bununla uğraşamam dersen PTT ye gidip e devlet şifresi alabilirsin sonra onunla e devlete girip giriş yapabilirsin
Ben sosyal yardmi arayp sordm benmde kabul.olmus her ay sonu pttden kimliginle.gidip cekeblrsn dedi sizde pttye.bi sorun icerden henüz gtmedm bugun aradm.bende bi sorym dedm
Kimlik belgesi
Yardım dilekçes
Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınmış bir Sağlık provizyon aktivasyon belgesi. Bu belge ile belediye çalışıp çalışmadığınızı tespit edecektir
İkametgâh belges
Üzerinize araç kayıtlı olup olmadığını gösteren bir belge.
eğer e devlet yok ise belediyeye bu belgelerle gidip başvuru yapabilir mişsin cnaım
Eğer bununla uğraşamam dersen PTT ye gidip e devlet şifresi alabilirsin sonra onunla e devlete girip giriş yapabilirsin
Neye göre reddediyor yada acaba kimlere veriyor şartları ne ki acaba keşke verseler en azından bebislerin bezleri falan alabilirdik bebiş için kullanır insan niye reddetmiş ki
Neye göre reddediyor yada acaba kimlere veriyor şartları ne ki acaba keşke verseler en azından bebislerin bezleri falan alabilirdik bebiş için kullanır insan niye reddetmiş ki
Bende bakayım belki çıkar eşimin arabası var ama evimiz yok hatta kiradayız ama bende bu şans kesin çıkmaz