Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neye göre reddediyor yada acaba kimlere veriyor şartları ne ki acaba keşke verseler en azından bebislerin bezleri falan alabilirdik bebiş için kullanır insan niye reddetmiş ki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende bakayım belki çıkar eşimin arabası var ama evimiz yok hatta kiradayız ama bende bu şans kesin çıkmaz
Ben hiç duymamıştım böyle bişey ya bende yapayım acaba kadın mı erkek mi başvuru yapıyor farkediyor mu? Ama beni de reddeder belkide eşimin arabası var ya ondan belkide vermezler bilmiyorum ama keşke verseler sana da bana da hatta hepimize çünkü devir zor ve bebeklerin eksikleri ile daha zor en azından onlar için kullanırdık
İnşallah ya şu TOKİ için çok istiyorum çünkü başka türlü ev alma olasılığı yok baya evler uçtu gitti hele şu Araplar geldi geleli ev fiyatları daha hiç inmedi burada. TOKİ moki inşallah Allah'ım nasip eder
Ben hiç duymamıştım böyle bişey ya bende yapayım acaba kadın mı erkek mi başvuru yapıyor farkediyor mu? Ama beni de reddeder belkide eşimin arabası var ya ondan belkide vermezler bilmiyorum ama keşke verseler sana da bana da hatta hepimize çünkü devir zor ve bebeklerin eksikleri ile daha zor en azından onlar için kullanırdık
İnşallah ya şu TOKİ için çok istiyorum çünkü başka türlü ev alma olasılığı yok baya evler uçtu gitti hele şu Araplar geldi geleli ev fiyatları daha hiç inmedi burada. TOKİ moki inşallah Allah'ım nasip eder
Genelde sigortası olmayanın başvuruları daha çabuk kabul ediliyor bana bi ara çıktı eşim sigortalı işe girince iptal edildi şuan yine sigortamız yok çıktı ama henüz hiç almadım