Sorum var Aile destek yardımı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Badegül tarafından oluşturulan Aile destek yardımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,467 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aile destek yardımı
Konbuyu başlatan Badegül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Benimde bu ayın 19 da kabul edildi gamzem ana ödemeyi kasımın ilk haftası alıcaz artık 😊her ayın ilk haftası yatıyor ödemeler sistem böyle bu arada ilk defa alıcam yeni kabul edildi başvurum😊
Ya kuzum benimde iki gün önce kabul edildi e nasıl yapıcaz şimdi benimde ilk

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Ya kuzum benimde iki gün önce kabul edildi e nasıl yapıcaz şimdi benimde ilk
Çok sevindim aşkım sen PTT kartın varmı eğer varsa para direk PTT kartına geçiyor eğerki PTT kartın yoksa PTT şubesine gidip oradan kimliğini veriyorsun sana kart çıkartıyorlar ve her ödenen geldiğinde gidip kartınla PTT ATM'sinden çekiyorsun bitanem

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çok sevindim aşkım sen PTT kartın varmı eğer varsa para direk PTT kartına geçiyor eğerki PTT kartın yoksa PTT şubesine gidip oradan kimliğini veriyorsun sana kart çıkartıyorlar ve her ödenen geldiğinde gidip kartınla PTT ATM'sinden çekiyorsun bitanem
Yok canım kartım.yok kart olmadan da PTT den alamıyormuyuz

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım kartım.yok kart olmadan da PTT den alamıyormuyuz
PTT şubesine gidiyorsun kart veriyorlar bizim burda kim gittiyse kart verdiler ve parayı kartla çekti o kart artık senin oluyor yani sana her yardım parası vs geldiğinde direkmen oraya giriyor sende gidip çekiyorsun bitanem 😊 benim kartım var şartlı sağlık yardımından faydalandığım için o yüzden benim direk PTT kartıma geçiyor aşkım😊

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
PTT şubesine gidiyorsun kart veriyorlar bizim burda kim gittiyse kart verdiler ve parayı kartla çekti o kart artık senin oluyor yani sana her yardım parası vs geldiğinde direkmen oraya giriyor sende gidip çekiyorsun bitanem 😊 benim kartım var şartlı sağlık yardımından faydalandığım için o yüzden benim direk PTT kartıma geçiyor aşkım😊
Anladım canım benim sağ ol teşekkür ederim ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar