Sorum var Aile destek yardımı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Badegül tarafından oluşturulan Aile destek yardımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,461 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aile destek yardımı
Konbuyu başlatan Badegül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Rica ederim canım benim🥰🥰ben teşekkür ederim
🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde sigortalı cnm yapamıyorum basvuramiyorum
Niyeki kuzum Allah Allah benim eşimde sigortali ama benim oldu

Kızlar eşinin sigortalı olmamasimiii gerekiyor bu yardımı almak için
Fark etmez kuzum

Elifelis

Kayıtlı Üye
rank
Biz başvurduk 2 aydır kabul edildi yazıyor ama ödeme görünmüyor aranızda alan kişi var mı bu yardımdan
PTT ye gitmeniz gerekiyo orda daha net bir bilgi verilir ben üç kere baş vurdum cikmadi

Genelde sigortası olmayanın başvuruları daha çabuk kabul ediliyor bana bi ara çıktı eşim sigortalı işe girince iptal edildi şuan yine sigortamız yok çıktı ama henüz hiç almadım
Sigorta ile alakası yok eltim de ev sahibi eşi sigortali. Kadına iş kürdan iş. Destek programından yardım ayreten de bedava kömür çıktı🤷🤷🤷 şans olack

Genelde sigortası olmayanın başvuruları daha çabuk kabul ediliyor bana bi ara çıktı eşim sigortalı işe girince iptal edildi şuan yine sigortamız yok çıktı ama henüz hiç almadım
Sigorta ile alakası yok eltim de ev sahibi eşi sigortali. Kadına iş kürdan iş. Destek programından yardım ayreten de bedava kömür çıktı🤷🤷🤷

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar