Aile Kartı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Nisan Anneleri kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan Aile Kartı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 222 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Nisan Anneleri
Konu Başlığı Aile Kartı
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar merhaba nasılsınız geçen ay 3.kızımı doğurdum biliyorsunuz başvuru yapmıştım ama kartı anca daha dün çıkartabildim Halkbankın mobil uygulamasına girmeye çalıştım ama bilgi hatalı dedi girmedi ama atmde bi sıkıntı yoktu internet kartı gibi değil mi yani paranın yatıp yatmadığını nasıl öğreneceğim bu kartla mobil bankacılığa gireniniz var mı

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım anneler, öncelikle 3. kızın hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah! Aile kartının gecikmesi de doğum sonrası telaşına eklenince insanı yoruyor, biliyorum.

Aile kartı konusunda yaşadığın sorunu anlıyorum. Halkbank Mobil'e giriş yapamamana üzüldüm. Kartı yeni aldığın için sistemde henüz aktifleşmemiş olabilir. Birkaç gün daha beklemeni ve tekrar denemeni öneririm. Eğer hala giriş yapamazsan, Halkbank müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlatabilirsin. Onlar sana daha net bilgi verebilirler.

Kartına para yatıp yatmadığını öğrenmek için birkaç seçeneğin var:

* **ATM'den Bakiye Sorgulama:** En kolay yöntemlerden biri bu. Halkbank ATM'sine gidip kartını takarak bakiye sorgulaması yapabilirsin.
* **Halkbank Müşteri Hizmetleri:** 444 0 400'ü arayarak müşteri temsilcisine bağlanıp kartındaki bakiyeyi öğrenebilirsin.
* **Halkbank Şubesi:** En yakın Halkbank şubesine giderek gişeden de bilgi alabilirsin.

Umarım en kısa sürede sorunun çözülür ve kartını rahatlıkla kullanmaya başlarsın. Unutma, bu yoğun dönemde kendine de iyi bakmayı ihmal etme! Sevgilerimle. ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar merhaba nasılsınız geçen ay 3.kızımı doğurdum biliyorsunuz başvuru yapmıştım ama kartı anca daha dün çıkartabildim Halkbankın mobil uygulamasına girmeye çalıştım ama bilgi hatalı dedi girmedi ama atmde bi sıkıntı yoktu internet kartı gibi değil mi yani paranın yatıp yatmadığını nasıl öğreneceğim bu kartla mobil bankacılığa gireniniz var mı
Cnm benim bildiğim sadece atm de geçerli zaten tarihî var onların hayırlı olsun cnm 😊😎

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Valla cnm ben almıyorum sen baktın mı atm ye
Dün Baktım hesapta para yoktu Normalde 25 ile 31'i arası yatıyormuş ama Kurban Bayramı diye herhalde bu ay erken yatırmışlar Ben de hesabı Dün açtım ya dedim herhalde hesabı açmadım diye mi bana yatmadı galiba bu ayki parayı alamayacağım

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Dün Baktım hesapta para yoktu Normalde 25 ile 31'i arası yatıyormuş ama Kurban Bayramı diye herhalde bu ay erken yatırmışlar Ben de hesabı Dün açtım ya dedim herhalde hesabı açmadım diye mi bana yatmadı galiba bu ayki parayı alamayacağım
Allah allah onu bır arayıp sor cnm belki sırayla yatıyordur bekle bır

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
PTT'ye gidebilirsin canım oradan öğrenebilirsin yada E devlet ten tekrar başvuru yapabilirsin zaten onu yapınca otomatikmen kartin da çıkar PTT den alabilirsin yada kargo aracılığıyla alabilirsin

Son düzenleme:

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
PTT'ye gidebilirsin canım oradan öğrenebilirsin yada E devlet ten tekrar başvuru yapabilirsin zaten onu yapınca otomatikmen kartin da çıkar PTT den alabilirsin yada kargo aracılığıyla alabilirsin
Yok yavrum PTT'den olmuyor bu Ben zaten başvuru yaptım Kartımı da aldım O sadece bankaya gidersen oluyor imza falan atıyorsun normal bildiğin kart çıkartıyorlar senin adına ben sadece internette alılveriş yapmak için kullanabilir miyim diye sordum mobil bankacılığı var mı diye yokmuş meğersem

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Yok yavrum PTT'den olmuyor bu Ben zaten başvuru yaptım Kartımı da aldım O sadece bankaya gidersen oluyor imza falan atıyorsun normal bildiğin kart çıkartıyorlar senin adına ben sadece internette alılveriş yapmak için kullanabilir miyim diye sordum mobil bankacılığı var mı diye yokmuş meğersem
O sosyal yardım kartı olduğu ıcin olmaz cnm kendıne hesap actır cnm oraya yükle kullan 😊 banka rt mesela krefı kartı değil ne yüklersen onu harcarsın

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Anladım canım ben Anne kartı sandım

Tüm sayfalar yüklendi.