Merhaba arkadaşlar ilk doğumum çok zor oldu 37+3 de 4 kg doğdu bebeğim suyum gelmeye başladı hastaneye gittiğimde 1 cm acilmam vardı 12 saat sancı sonucunda bebeğim doğdu doğum sırasında ebe bebek soğuk nefes almıyor gibi birşey dedi makasla kumaş keser gibi bı ses geldi bebeğimi aldılar bebeğimin sesi hiç çıkmadı 2 tane çocuk doktoru geldi bebeğimin başında birşeyler yaptilar fanus gibi birşey takılıydı kalkmaya çalıştım beni kaldırmadılar bebeğin eşiği kaçacak yat filan dediler beni catalda tuttular sonra bebeğimin sesi çıktı yanıma getirdiler kokunu alsın dediler sonra doğum doktorum geldi duvarlar filan gitmiş ameliyathaneye alalım dediler bana narkoz verdiler ameliyathanede diktiler doktoruma dikisimi sordum sen iki doğumu bir arada yaşamış gibi oldun bunu bil sadece dedi ben 40 gün doğru düzgün oturamadim bile şimdi 2. Gebeligim doğumuma 32. Haftadayim diğer iç dikislerim dışarı çıkmış şimdiki doktorum ilk doğumun da dikişin çoksa zorlamaya gerek yok sezeryan alırız ilerleyen haftalarda konuşuruz dedi pazartesi günü kontrolüm var doktoruma ilk doğumda olanları anlatmak istiyorum ama o an yaşananları tam olarak hatırlamıyorum yapılan müdahale nedir bilmiyorum netten bakıyorum bebeğin oksijensiz kalması vs. Yazıyor doğum yaptığım hastane bir ilçenin devlet Hastanesiydi yani yeni doğan yoğun bakımında filan kalmadık oğlum 4 yaşında zekasinda vs. Dede bir problem yok neden öyle birşey yapıldı şuan doğum yaklaştıkça kafama takılıyor ya bu dogumumda da yaşarsam doktoruma nasıl anlatacağım başına böyle bişi gelen var mı veya bilgisi olan