Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu akşam için ne ymeek yapmayı düşünüyorsunuz hanımlar belki fikir olur yemkleriniz vlla yemek yapsam bı türlü yapmasan bı turlu ne yemek derdi bitiyor ne evin iisi
Valla hiç uğraşamam buzlukta önceden ahşladığım fasulye var kemikte var bi kuru bi pilav cacık tamam kendimede salata yaparım malum yoğurt tüketemiyorum alerjiden tamam işte bizimkine yemek önemli değil çay olsun yemek sonrası yeter
Girer canım ben çokça ıslıyorum akşamdan tencerede beş dakika haşlıyorum gazını alıyorum sonra yapacağım kadarını ayırıp atıyorum dolaba pişireceğim zaman çıkartıp direk düdüklüde pişiriyorum
Girer canım ben çokça ıslıyorum akşamdan tencerede beş dakika haşlıyorum gazını alıyorum sonra yapacağım kadarını ayırıp atıyorum dolaba pişireceğim zaman çıkartıp direk düdüklüde pişiriyorum
Bu akşam için ne ymeek yapmayı düşünüyorsunuz hanımlar belki fikir olur yemkleriniz vlla yemek yapsam bı türlü yapmasan bı turlu ne yemek derdi bitiyor ne evin iisi
Pfff evlilik hayatindda hic sevmediyim bi konu akwama ne hazirlasam acaba makarna yap canim patates kizartmasi falan yap allah ne verdiyse de bu gece boyle kalalim
Kuru fasulyeyi akşamdan ıslatıp bir kezde kaynatıyorsun süzüp soğutup buzdolabı poşetlerine koyuyorsun istediğin zamanda çıkarıp normal tenceredede uzun sürmeden pişirirsin
Kuru fasulyeyi akşamdan ıslatıp bir kezde kaynatıyorsun süzüp soğutup buzdolabı poşetlerine koyuyorsun istediğin zamanda çıkarıp normal tenceredede uzun sürmeden pişirirsin