Alış verise baslamalikiyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Alış verise baslamalikiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,110 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Alış verise baslamalikiyim
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haticegulasik01

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar beşik puset falan alsam erken mi 25.1gunluk kizim
Bende 25+3 um kiyafetler çoğu aldım tabi daha yıka utule çanta hazırlamadim üçüncü çocuğum ama araya on yıl girdi heycanla beşik almayı istiyorum ama daha erken senin ilk cocuksa odası ayrı olacaksa al canım yavaş yavaş eksikleri tamamlarsin benim ev iki artı bir şimdilik ayrı oda olmayacağı için son aylarda alırım

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
İlk hamileliginiz galiba ben ilk ilk hamileliğimde 7. Ayın sonunda herşeyi almıştım 2. De aynı beşiği vs kullanacağım için hazır mesela ilki oğlumda şimdi kızım olacak bende 25+1 im birçok kıyafet vs. Aldım 🙊 nasip olur inşallah
İnşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 25+3 um kiyafetler çoğu aldım tabi daha yıka utule çanta hazırlamadim üçüncü çocuğum ama araya on yıl girdi heycanla beşik almayı istiyorum ama daha erken senin ilk cocuksa odası ayrı olacaksa al canım yavaş yavaş eksikleri tamamlarsin benim ev iki artı bir şimdilik ayrı oda olmayacağı için son aylarda a

Bende 25+3 um kiyafetler çoğu aldım tabi daha yıka utule çanta hazırlamadim üçüncü çocuğum ama araya on yıl girdi heycanla beşik almayı istiyorum ama daha erken senin ilk cocuksa odası ayrı olacaksa al canım yavaş yavaş eksikleri tamamlarsin benim ev iki artı bir şimdilik ayrı oda olmayacağı için son aylarda alırım
Hicbirsey almadm daha benim evimde iki artı bir ama çocuk odası var orayı yapmak istiyorum beşiği yanımıza alim diyorum sadece

Hicbirsey almadm daha benim evimde iki artı bir ama çocuk odası var orayı yapmak istiyorum beşiği yanımıza alim diyorum sadece

Valla ben pzt dogurucam inslh besigiyle dolaabini bugün kurduk 😀 ben çok ağırdan aldım galiba 😀
😁😁

Oncelikke saglıkla kucagımıza alalım hepımız vallah bnım beşiğim vardı dıye dıgerleını aldım utuledım kaldırdım hemde daha 22 haftalığım çok acalecıyım galıba 🤭🤭ki maşallah 4 kızım
Amin canim ne güzel

Oncelikke saglıkla kucagımıza alalım hepımız vallah bnım beşiğim vardı dıye dıgerleını aldım utuledım kaldırdım hemde daha 22 haftalığım çok acalecıyım galıba 🤭🤭ki maşallah 4 kızım
Amin canim ne güzel
Elinde imkanın fırsatın varsa al cnm kafan rahatken son haftalara bırakınca herşey iç içe giriyo
Coksukur var canim

Son düzenleme:

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
33 haftalık olduk daha bugün başladık bizde 😂
Etkenciyim o zaman😁

Ontane odam olsa beşik yine yanımda olur 😀😀 boş bir odam yok ondan geç Alicam iki oğlum var onların odasına sığmaz senin çocuk odan ayriysa hamilelik daha ağırlaşmadan yavaş yavaş içine sine sine al yap beşiği de doğum sonrası odana alırsın 🥰
😄😁

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar