Alış verise baslamalikiyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Alış verise baslamalikiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,110 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Alış verise baslamalikiyim
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haticegulasik01

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ay ne Güzel 🥰benim de kızım var şimdi oğlana hamileyim kızımın küçüklükleri hep boşa gidecek hep pembe mini mini montlar tulumlar ayakkabılar çoğu sıfır gibi ona üzülüyorum biraz onlar boşa gidecek diye 😂 oğlana yeniden alacaz artik 🤭 bebek kıyafetleri falan çok pahalanmış ya
Aynen öyle benimde ikinci kızım olacak ondan kalanlar var birazda alsam buna yeter 36 hafta oldu benim de

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Ay ne Güzel 🥰benim de kızım var şimdi oğlana hamileyim kızımın küçüklükleri hep boşa gidecek hep pembe mini mini montlar tulumlar ayakkabılar çoğu sıfır gibi ona üzülüyorum biraz onlar boşa gidecek diye 😂 oğlana yeniden alacaz artik 🤭 bebek kıyafetleri falan çok pahalanmış ya
Az al olsun onlardan da giydir arada evin içinde ne olacak evet baya pahalı büyüklerin kıyafetini geçmiş canları sağ olsun ne diyelim inşallah sağ salim doğsun lar da

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ben olsam giydiririm evin içinde gerçi şimdi büyüklerde bile renk ayrımı yok bide erken büyüyorlar boşuna niye masraf olsun çocukların başka ihtiyacını karşılarsın

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızımdan kalanlar vardı şimdi rabbim nasip ederse oğlum olacak 29+1günlük hamileyim yeni başladım almaya
Valla ilk oğlum oldu anlamın 2 kızı var onların küçülmüş elbiseleriyle büyüttüm yaşına kadar renk aorun etmedim 2 takım aldım gezmelik içten giydirdim onlarıda. Bu da kız yine kafaya takmıyorum 2 3 parça bişey aldım abisinden kalanı giyecek bu da 😂 valla israf ayıptır söylemesi bi ediyo altına taaa boynundan çıkıyor 😂

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Valla ilk oğlum oldu anlamın 2 kızı var onların küçülmüş elbiseleriyle büyüttüm yaşına kadar renk aorun etmedim 2 takım aldım gezmelik içten giydirdim onlarıda. Bu da kız yine kafaya takmıyorum 2 3 parça bişey aldım abisinden kalanı giyecek bu da 😂 valla israf ayıptır söylemesi bi ediyo altına taaa boynundan çıkıyor 😂
En iyisi kuzum çocuğun bezi var ilacı var hastanesi var en önemlisi yarın eğitimi var büyüdüğünde biz anneler düşünmek zorundayız kıyafet ne ki üç kere bile giyilmeden küçülüyor

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ben olsam giydiririm evin içinde gerçi şimdi büyüklerde bile renk ayrımı yok bide erken büyüyorlar boşuna niye masraf olsun çocukların başka ihtiyacını karşılarsın
Haklisin canım çoğu şeyi giydiririm zaten dediğin gibi evde kim gorcek👍 sadece montlar ayakkabılar falan kalcak işte 🤗

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle benimde ikinci kızım olacak ondan kalanlar var birazda alsam buna yeter 36 hafta oldu benim de
Ben daha 30 haftalık oldum beşiğini almıştım zaten şimdide puset biboron falan aldım kıyafetlerini az kaldı hep son güne bırakıyorlar alışverişi alma diyorlar ama ağırlaşınca nasıl olacak ki 7 ay yada 8 ay idael alışveriş için bence

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar