Öncelikle keyifli bir doğum geçirirsin inşallah canım

Bence hastaneye o kadar çok şey götürmeye gerek yok normal doğumsa bir gün kalıyorsun zaten ertesi gün taburcu ediyorlar

( bende üçer dörder takım götürdüm sadece bir kaçını kullandım)
Kendim için;
iki takım pijama( önü açılabilen lerden) , bir takım lohusalık( zaten doğuma aldıklarında altında bişey olmuyor) , beş adet külot, iki adet emzirme sütyeni, çorap, tayt , terlik, tülbent, hırka, hasta yatak bezi, hijyenik ped( kanamaya bağlı çok götür derim hatta büyük bebek bezi kullanılabilir çünkü inan petler yetmiyor) , atlet ( doğumdan sonra aşırı terleme olduğu için beş altı adet atlet götür derim en çok bu lazım) , el yüz ve banyo havlusu ( eğer hastanede banyo yapacaksan) ıslak mendil,kağıt havlu , Göğüs pedi, hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet (ben rahat bol efosman tercih ettim zaten dikişlerden dolayı rahat edemiyor sun) unutuğum şeylerde var şimdilik bunlar aklımda kalmış

Bebeğim için;
İki takım hastane çıkışı, üç takım tulum body şapka takımı (ben sadece üç takım tek değiştir dim hastanede gerisi öylece kaldı) , bebek bezi , ağız mendili, çorap, şapka, eldiven, port bebe, beş adet kısa kol body, emzik, biberon( her ihtimale karşı) , ıslak mendil, pudra ve pişik kremi ( ne olur ne olmaz diye yanımda bulundur dum) , müslin battaniye vs gibi şeyler aldım yanıma, ben şuan sadece bunları hatırlıyorum canım geri kalanı da sen neyi istiyorsan ne lazımsa kendine göre ayarlar sin