Almanya’dan doğum yapanlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğum Hikayeleri kategorisinde Nefes tarafından oluşturulan Almanya’dan doğum yapanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 724 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğum Hikayeleri
Konu Başlığı Almanya’dan doğum yapanlar
Konbuyu başlatan Nefes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nefes

Nefes

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhaba anne adayları ve anneler☺️ ilk gebeliğim 22 haftalık hamileyim Almanya’da yaşıyorum ve inşallah allahım izniyle burada doğum yapmak istiyorum ilk doğumum olacağı için tecrübesizim ve hiç bir şey bilmiyorum açıkçası biraz da korkuyorum çünkü dili çok az biliyorum burada doğum yapanlar var mı herkes bişeyler diyor doktorlar yardım etmiyormuş falan ben normal doğum istiyorum

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anne adayları ve anneler☺️ ilk gebeliğim 22 haftalık hamileyim Almanya’da yaşıyorum ve inşallah allahım izniyle burada doğum yapmak istiyorum ilk doğumum olacağı için tecrübesizim ve hiç bir şey bilmiyorum açıkçası biraz da korkuyorum çünkü dili çok az biliyorum burada doğum yapanlar var mı herkes bişeyler diyor doktorlar yardım etmiyormuş falan ben normal doğum istiyorum
Ben İngiltere'de yaşıyorum burda doğum yaptım iki kere
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayrıca dil bilmesende çok bişey olnaz onlar işini biliyor zaten

Nefes

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ben İngiltere'de yaşıyorum burda doğum yaptım iki kere
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayrıca dil bilmesende çok bişey olnaz onlar işini biliyor zaten
Cevap verdiğiniz için teşekkürler ilk doğumum olacağı için tedirginim biraz
Normal doğum mu yaptınız peki

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Cevap verdiğiniz için teşekkürler ilk doğumum olacağı için tedirginim biraz
Normal doğum mu yaptınız peki
İkiside sezeryan normal doğum fobisi var bende o yuzden sezeryan oldum eşimle beraber girdik amaliyata ayrıca dil sorunun olursa tercumanda isteyebilirsin büyük ihtimal Almanya'da İngiltere gibidir ayrıca doktorlar hastane çok ilgililer ben çok sevdim yabancı doktorları çok ilgililer sende içini ferah tut her iki doğum şeklindede yardımcı olurlar

Nefes

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
İkiside sezeryan normal doğum fobisi var bende o yuzden sezeryan oldum eşimle beraber girdik amaliyata ayrıca dil sorunun olursa tercumanda isteyebilirsin büyük ihtimal Almanya'da İngiltere gibidir ayrıca doktorlar hastane çok ilgililer ben çok sevdim yabancı doktorları çok ilgililer sende içini ferah tut her iki doğum şeklindede yardımcı olurlar
Bu güzel yorumun için teşekkür ederim canım az da olsa içimi rahatlatın allahım tüm bebek bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın 🙏☺️

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Bu güzel yorumun için teşekkür ederim canım az da olsa içimi rahatlatın allahım tüm bebek bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın 🙏☺️
Ben teşekkür ederim canım Allah sana sagsalim bebeğini kucağına almayı nesip etsin bu mübarek kandil gecesinde hayırlı kandiller

Ozlemf123

Kayıtlı Üye
rank
Bende Almanya da doğum yapacağım endişelerim çok var :) isteğe bağlı olarak sezeryan yapıyorlar mı ? Bildiğim kadarıyla hersey normal olduğunda normal doğum yaptıkları

Nefes

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Bende Almanya da doğum yapacağım endişelerim çok var :) isteğe bağlı olarak sezeryan yapıyorlar mı ? Bildiğim kadarıyla hersey normal olduğunda normal doğum yaptıkları
Benim de ilk gebeliğim o yüzden hiç bir şey bende bilmiyorum sen Almanya’nın neresinde yaşıyorsun peki

Tüm sayfalar yüklendi.