Ağrısı midene mi vuruyor canım yediklerininÇok iyi kuzum ben de yeni aldirrim kapalı ameliyat oldum açık olanı kabuletmedim sana tavsiyem doktoruna soyle kapalı ameliyat yapsın 2 gün sürmüyor ayağa kalkarsın hatta benm sezeryanim daha 1 ay gecmemsti ameliyat olduğumda 2 güne kalktim ayaga ama gerçekten geç kalma bnm safram.sismis baya 8 tane taş vardı doktor bu kdar neden geç kaldın diye kızmıştı şuana kdar bir sıkıntım olmadı ama bu aralar çok yediklerime dikkat çekmedim midem ağrıyor inşallah sen dikkat edersin dualarımız seninl
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah razı olsun canın benimHayırlısı ile bitsin gitsin inşallah sifa bul canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Evet canım allah razı olsun canımSenin adına çok sevindim canım sonunda kurtulacaksin inşallah rabbim başka hastalıkla sinamasin
Ay inşallah canım benim allah razı olsun iyiki varsınızHayırlısı ile bitsin gitsin inşallah sifa bul canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Allah razı olsun canım benim çok saolAllahım seni bir bıçakla kurtarsın inşallah kötü gün er gitsin güzel günler gelsin sana dualarımız seninle cnm Allahım seni yormasın güzel haberlerle gel inşaallah dualarımız seninle
Çok saol canım benim allah razı olsunÇok şükür canım tekrardan gecmis olsun
Amin canım çok saolGözün aydın canım, çabucak sağlığına kavuşursun inşallah dualarımız seninle
Amin canım amin bu mübarek günde sizi de bir avazda rabbim kurtarsın sağ salım bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallahRabbim acısız kazasız kurtarsın kuzum seni ameliyattan çıkınca yine haber ver iyiyim diye şükür en azından açıdan ağrıdan kurtulacaksin çok çok geçmiş olsun
Amin bitanem çok saolAmin canımmmm sağ salim iyileş inşallah
Son düzenleme: