Sorum var Ameliyat öncesi 🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hatice Hatice tarafından oluşturulan Ameliyat öncesi 🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 76 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ameliyat öncesi 🥺
Konbuyu başlatan Hatice Hatice
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Susamcık

Hatice Hatice

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 🙂🌸Doktorum 24 ü sezeryan ameliyat olucağımı söyledi ve ben 9 ay boyunca her gün kan duraltıcı iğne vurdurdum ama doktorum ameliyata yakın diye iğneyi durdurmamı söyledi ve ben çok korkuyorum bebegime bi şey olur diye 🥺Kanımda pıhtılaşma var doktoruma söyledim vurmaya devam ediyim diye ama o zaman ameliyat sırasında kanımın çok durala bileceğini ve riskli olma ihtimalini söyledi.Ama böylede riskli değimi ya bebeğime bi şey olursa Allah korusun🥺Ameliyatıma 1 hafta var.Aranızda böyle durum yaşayanınız varmı lütfen banada akıl verin 🙂🤍

milana

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 🙂🌸Doktorum 24 ü sezeryan ameliyat olucağımı söyledi ve ben 9 ay boyunca her gün kan duraltıcı iğne vurdurdum ama doktorum ameliyata yakın diye iğneyi durdurmamı söyledi ve ben çok korkuyorum bebegime bi şey olur diye 🥺Kanımda pıhtılaşma var doktoruma söyledim vurmaya devam ediyim diye ama o zaman ameliyat sırasında kanımın çok durala bileceğini ve riskli olma ihtimalini söyledi.Ama böylede riskli değimi ya bebeğime bi şey olursa Allah korusun🥺Ameliyatıma 1 hafta var.Aranızda böyle durum yaşayanınız varmı lütfen banada akıl verin 🙂🤍
Bende 9 ay boyunca vurdum kleksan iyne ama emeliyyat deyil normal dogum 37 haftada durmali idim durmadim bilemedim 2 gun boyunca sanci cekdim doguramafim icsze vermedilerki dogum riskli 3 vugun dogurdum normal dogum korka iyneni sakla

Susamcık

Kayıtlı Üye
rank
Doktorun ne dediyse onu yap kan sulandırı hangi ameliyat olursan ol öncesinde bırakman gerekiyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar