Anastezi olanlar bi baka bilirmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Anastezi olanlar bi baka bilirmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,909 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anastezi olanlar bi baka bilirmi
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bugün kontrolüm vardi herşey gayet iyi çok şükür cuma günü 6 da ameliyat olacağım anastezi doktoruyla konuştum daha önce belden olmuştu sezaryan şimdi panik atak cıktı o yüzden genel yani uyumalı istedim o daha zor uyandırması zor oluyor panik hastalarını dedi tavsiyesi spiral anastezi oldu bende sakinleştirici istedim bebek karnındayken yapamayız dedi doğduktan sonra yaparız dedi ama emzirme yoluyla da geçer sakinleştirici dedi bende doğum yaptıktan sonra sakinleştirici gerek duymadım eşimde konuştu belden olsun dedi doğumdan korkum yok ama ya panik olursam diye korkuyorum oksijen takacaklar nefes nefese kalmam inş
Canım spinal doğum çok güzel çok rahat sonuçta uyusuyo hissetmiyosun sen sadece bebeğini göreceğin dokunacagin anı düşün emin ol rahatlarsın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Allah şifa versin inşallah 🙏 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. Komple uyutulsanız bile çok fazla narkoz vermiyorlar bebeğe zararlı olmasın diye yani uzun süre uyutmuyorlar.. Endişelenmeyin sakin olun inşallah hemen olur biter 🙏🌸 allah yardımcınız olsun 🙏

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Allah şifa versin inşallah 🙏 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. Komple uyutulsanız bile çok fazla narkoz vermiyorlar bebeğe zararlı olmasın diye yani uzun süre uyutmuyorlar.. Endişelenmeyin sakin olun inşallah hemen olur biter 🙏🌸 allah yardımcınız olsun 🙏
Amin 🤲

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Canım spinal doğum çok güzel çok rahat sonuçta uyusuyo hissetmiyosun sen sadece bebeğini göreceğin dokunacagin anı düşün emin ol rahatlarsın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet canım spinal rahat ilk dogumda öyle oldu benim bisey hissetmedim agrım da azdı amin inş canım tsk ederim

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün kontrolüm vardi herşey gayet iyi çok şükür cuma günü 6 da ameliyat olacağım anastezi doktoruyla konuştum daha önce belden olmuştu sezaryan şimdi panik atak cıktı o yüzden genel yani uyumalı istedim o daha zor uyandırması zor oluyor panik hastalarını dedi tavsiyesi spiral anastezi oldu bende sakinleştirici istedim bebek karnındayken yapamayız dedi doğduktan sonra yaparız dedi ama emzirme yoluyla da geçer sakinleştirici dedi bende doğum yaptıktan sonra sakinleştirici gerek duymadım eşimde konuştu belden olsun dedi doğumdan korkum yok ama ya panik olursam diye korkuyorum oksijen takacaklar nefes nefese kalmam inş
Doğumhsneye alırken preanestezi yapabiliyorlar aslında neden yok demişler anlamadım

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Tamam onu demiyorum spinalden öncesinde preanestezi verip seni sakinleştirebilir normalde onu demek istedim
Onu bilmiyorum ama doktor sakinleştirici bebege zararı çok oluyor dedi bebek çıktıktan sınra yapalım dedi ben kabul ettim ama emzirme yoluylada geçtiğini söyledi kadın doğum da hiç bişekilde sakinleştirici veremeyiz hamileyken dedi canım daha önce 3 aylıkken panik geçirdim ambulans takiler bile biz sadece sakinleştirici veririz ama hamilesin tehlikeli olur dediler

...

Moderator
Mod
rank
Canım.Bende önceki hamileliğimde panik atak geçirdim.Tam bayılma istedim.Ameliyathanede hemen ayıldım.Benim doktorum ısrar etmişti tam bayıltmayalım diye.Rabbim yardımcın olsun kuzum.🤗

A

Atlasin annesi

Guest
15 gun oldu srzeryan olali ayni dyalog doktorla bnm aramdada gecti sonuc spinal anestezi oldum hic korkma okadar rahatki bebegin karnindan ciktigi an sana getirdikleri an hersey unutuluyor keske ilk dogumumuda spinal yapsaydim dedim panik atak dusuk tansiyon bendede vardi ama ameliyathanede doktorlar seni cok rahatlatiyor aklina bile gelmiyor ustelik devlet hastanesinde dogum yaptım hersey cok guzeldi sil kotu dusunceleri aklindan dua et gir doguma rabbim yardim ediyor inan

Tüm sayfalar yüklendi.