Anastezi olanlar bi baka bilirmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Anastezi olanlar bi baka bilirmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,911 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anastezi olanlar bi baka bilirmi
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
15 gun oldu srzeryan olali ayni dyalog doktorla bnm aramdada gecti sonuc spinal anestezi oldum hic korkma okadar rahatki bebegin karnindan ciktigi an sana getirdikleri an hersey unutuluyor keske ilk dogumumuda spinal yapsaydim dedim panik atak dusuk tansiyon bendede vardi ama ameliyathanede doktorlar seni cok rahatlatiyor aklina bile gelmiyor ustelik devlet hastanesinde dogum yaptım hersey cok guzeldi sil kotu dusunceleri aklindan dua et gir doguma rabbim yardim ediyor inan
Tşk ederim canım benim güzel cesaret aldım yazdığınızdan inş canım herşey yolunda gider
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım.Bende önceki hamileliğimde panik atak geçirdim.Tam bayılma istedim.Ameliyathanede hemen ayıldım.Benim doktorum ısrar etmişti tam bayıltmayalım diye.Rabbim yardımcın olsun kuzum.🤗
Gelmedi demi panik bende yarim olacam bakalim

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.