Ani korku

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ~canan~ tarafından oluşturulan Ani korku başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 443 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ani korku
Konbuyu başlatan ~canan~
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ~canan~

~canan~

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 🌼 Tatilde annemlere geldik. Kiz kardeşim bir sokak kedisini eve alıştırmıs. Ben geldim diye evden çıkardılar. Ama kedi aniden pencereden içeri atlıyor ve hiç beklemediğim anda olduğu için çok irkiliyorum. Bu şekilde ani korkunun bir zararı olur mu 😔

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 🌼 Tatilde annemlere geldik. Kiz kardeşim bir sokak kedisini eve alıştırmıs. Ben geldim diye evden çıkardılar. Ama kedi aniden pencereden içeri atlıyor ve hiç beklemediğim anda olduğu için çok irkiliyorum. Bu şekilde ani korkunun bir zararı olur mu 😔
Yani en kötüsü panik atak olursun bebeğinide etkilersin böylece

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Tabiki zararlı diş çekimi yaptıracaktım onda BİLe doktor korkmayacaksan kendini kasmayacaksan çektir dedi korkunca bi hormon varmış salgılanan o zarar verir dedi bebeğine

~canan~

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.