Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gebe okulu telefon numarasını kaydet watsapp tan mesaj atacaksınız adın soyadın -tc no-telefon numaran -kaç haftalık olduğunu tam olarak yaz gönder onlar seni haftana göre gruba ekleyerek haber verecekler onların belirledigi günlerde zoom üzerinden link atarak derslere katılman gerekiyor belli zamanlarda da refakatçi,kaçıncı doğumun normal yada sezeryan Nerede oturuyorsun diye bilgiler isteyecekler takip edersin canım kaç haftalıksın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım kusura bakma telefon numarasını yazmayı unutmuşum 0530 427 61 06 gebe okulu
İyiyim canım çok şükür sadece varislerim başıma bela genital bölge de olduğu için çok canım acıyor özellikle de sabahları kızı okula götürüp gelirken zor geliyorum eve gece uyku yok zaten gulyabani gibi dolaniyorum evde mide yanması da geçtim kaburga batmasından yatamıyorum anlayacağın bitanem 40 gün kaldı ama benden de şimdiden kalmadı buna da şükür diyelim Rabbim başka acı sıkıntı vermesin ❤❤❤
İyiyim canım çok şükür sadece varislerim başıma bela genital bölge de olduğu için çok canım acıyor özellikle de sabahları kızı okula götürüp gelirken zor geliyorum eve gece uyku yok zaten gulyabani gibi dolaniyorum evde mide yanması da geçtim kaburga batmasından yatamıyorum anlayacağın bitanem 40 gün kaldı ama benden de şimdiden kalmadı buna da şükür diyelim Rabbim başka acı sıkıntı vermesin ❤❤❤