Yakınlarımdan hep iyi diye duydum ama belki sana kötüsü denk gelmiştirCanım ben 38+3 de doğum yaptım aşırı sancı çekiyodum bir dakka oturamiyordum 4 kere falan gittim geldim acilden sancı çıkmasına rağmen nst de sancı çıkmıyor haftan küçük 40 ı 41 bekle diyip durdu 15 temmuza yattım sancım çıktı ertesi gün öğlen doğum yaptım.Benim yanim da yatan hastaya iri bebek sezeryan diye yatirmislar ona da suni sancı vermişler bebekte iri falan değil gayet normaldi.Kontrole gidilir doktorları ilgili ama acil bı halta yaramaz doğum çok sıkıntı orda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kapısından döndüm çok kere
15 temmuzuda suriyeli hastanesi olmuş diyorlar eşimde zaten oraya götürmem diyor selçuklu tıpa gidelim diyor ben şehir hastanesi diyorum bakalım o gün nasıl olacakCanım ben 38+3 de doğum yaptım aşırı sancı çekiyodum bir dakka oturamiyordum 4 kere falan gittim geldim acilden sancı çıkmasına rağmen nst de sancı çıkmıyor haftan küçük 40 ı 41 bekle diyip durdu 15 temmuza yattım sancım çıktı ertesi gün öğlen doğum yaptım.Benim yanim da yatan hastaya iri bebek sezeryan diye yatirmislar ona da suni sancı vermişler bebekte iri falan değil gayet normaldi.Kontrole gidilir doktorları ilgili ama acil bı halta yaramaz doğum çok sıkıntı orda