Anksiyete sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ergüven tarafından oluşturulan Anksiyete sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 303 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anksiyete sorunu
Konbuyu başlatan Ergüven
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ergüven

Ergüven

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba yeniyim altı aylık hamileyim aşırı kaygı ve korku hissediyorum iki haftadan beri bebeğe de zararı olur diye de korkuyorum kalp çarpıntısı bezdirdi beni

Kıymet

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba yeniyim altı aylık hamileyim aşırı kaygı ve korku hissediyorum iki haftadan beri bebeğe de zararı olur diye de korkuyorum kalp çarpıntısı bezdirdi beni
Benim hamileliğim depresyon dönemine denk geldi depresyon ile beraber anksiyeteler başladı, bende aynı sizin gibi sürekli panik endişeliyim. Ama çok aklıma getirmemeyi, beni korkutan şeylerden uzak durmayı tercih ediyorum, mesela kitap okuyup kafa dağıtabilirsiniz, yada dizi/film. Veya örgü vs. Düşüncelerden sıyrılmanıza yardımcı olur.

Ergüven

Kayıtlı Üye
rank
Benim hamileliğim depresyon dönemine denk geldi depresyon ile beraber anksiyeteler başladı, bende aynı sizin gibi sürekli panik endişeliyim. Ama çok aklıma getirmemeyi, beni korkutan şeylerden uzak durmayı tercih ediyorum, mesela kitap okuyup kafa dağıtabilirsiniz, yada dizi/film. Veya örgü vs. Düşüncelerden sıyrılmanıza yardımcı olur.
Bende öyle yapmaya çalışıyorum sağolsun eşim de çok yardımcı oluyor uyku kalmadı sorun başladığından beri inşallah atlatacagim aşırı geriginim

Tüm sayfalar yüklendi.