Sağol canım ama doğru emzirmek çok önemliymis bunu anlatım ilk bebeğimde çok yara olmuştu ama bunda dikkat ettim hiç olmadı çok şükürİyi akşamlar. Anne adayları canımı çok yakan bi konu hakkında size tavsiyelerde bulunmak istiyorum. 4 ay önce sezeryanla doğum yaptım ameliyattan sonra ilk 1 saat içinde bebeğimi emzirmeye başladım çok şükür. Daha hastanedeyken sağ göğsümün ucu sızlamaya başladı. Dr danıştığımda lansinoh krem sürdüğümü bebeğimi emzirmeden önce sildiğimi söyledim kremi kullan silmene gerek yok her sildiğinde göğsün kurur daha kötü olur dedi. Krem hiç işe yaramadı. İlk hafta sütüm doğru düzgün gelmedi süt gelsin göğüs ucum belli olsun diye manuel süt sağma pompasını kullanmaya başladım ve göğsüm daha çok yara oldu. Bu durumu yaşayanların yorumlarınk okudum emzirmeyi bırakan bile olmuş ben yapmadım ağlaya ağlaya bebeğimi emzirdim. Çok canım yanıyordu. Göğüs pedi kullandım daha kötü oldu. Hatta birgün yara göğsümü emen bebeğim kan pıhtısı kustu. Kurumasın diye göğüs kalkanı aldım biraz işe yaradı ama geçmedi canım hala çok yanıyordu. Araştırmalarım sonucunda gümüş göğüs ucu kapağını kullanmaya başladım ve iki günde etkisini gösterdi son iki haftadır iyileşti çok şükür kullanmıyorum. Sizler benim yaptıklarımı yapmayın. Doğuma 1 ay kala göğsünüzün ucunu nemlendirin benim çektiğimi çekmeyin. Çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın. Uzun yazdım hakkınızı helal edin. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum