Anneleeeeer

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ♡¥♡$♡ tarafından oluşturulan Anneleeeeer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,024 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneleeeeer
Konbuyu başlatan ♡¥♡$♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Sanırım psikolojininde etkisi var.ama dikkkat !!! Daha önünde uzun bi hamilelik süreci var.şimdiden böyleyse sonrasında çok sıkıntı yaşarsın.mesela sebze meyve ağırlıklı beslen.kızartma ,karbonhidrat,ekmek uzak dur.🖐

♡¥♡$♡

Kayıtlı Üye
rank
Sanırım psikolojininde etkisi var.ama dikkkat !!! Daha önünde uzun bi hamilelik süreci var.şimdiden böyleyse sonrasında çok sıkıntı yaşarsın.mesela sebze meyve ağırlıklı beslen.kızartma ,karbonhidrat,ekmek uzak dur.🖐
Doğru diyorsunuz aslında ama meyve vazgeçilmezim zaten elma yanma yapsada arada ondanda yiyorum

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
12 haftaligim ama bende öyle birşey varki yemek yemeden alamıyorum kendimi yiyorum 15 dk sonra sanki hic yememiş gibi açım sürekli birseyler yeme isteği oluyor sizce napmaliyim? Sizede oluyormuydu oluyormu?
Bende hiç olmadi cnm ne iştahım arttı ne azaldı aynı düzenim devam etti ama dikkat et daha erken haftan birden çok kilo alıp vücudunu çatlatma meyve fln yiyerek geçiştirmeye çalış ara öğünlerini

Tüm sayfalar yüklendi.