Anneleeeer yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ♡¥♡$♡ tarafından oluşturulan Anneleeeer yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,479 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneleeeer yardım
Konbuyu başlatan ♡¥♡$♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebek saclimi acaba
Canım bebek saçlı olmasi ile alakalı değil bu durum daha bırak tüy bile yok onda yavaş yavaş oluşuyor gayet normal benimde berbat 1 aydır yanma vardı 29+5 günlük oldum bugün çok kötüydü kusuyordum oksurmekten yanıyordu bildiğiniz boğazlarım midem ayyy geçti çok şükür kuzum sen ılık süt iç ben çareyi onda buldum sabahları hemen içerim ilk işim süt ısıtmak oluyor ama çikolata falan yeme yakıyor daha da yağlı şeyler de mahf ediyor.

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım bebek saçlı olmasi ile alakalı değil bu durum daha bırak tüy bile yok onda yavaş yavaş oluşuyor gayet normal benimde berbat 1 aydır yanma vardı 29+5 günlük oldum bugün çok kötüydü kusuyordum oksurmekten yanıyordu bildiğiniz boğazlarım midem ayyy geçti çok şükür kuzum sen ılık süt iç ben çareyi onda buldum sabahları hemen içerim ilk işim süt ısıtmak oluyor ama çikolata falan yeme yakıyor daha da yağlı şeyler de mahf ediyor.
Reflumu var omdanmi yaniyor

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Reflumu var omdanmi yaniyor
Evet reflü var bende ama çok kötüydü yemin ederim kusuyordum yatıyordum ağlayacak noktaya bile geldim nefes alırken bile yanıyordu mahf etti beni ya sütte buldum çareyi yemin ederim dedim ki bı ara kesin ben boğaz kanseri falan oldum öyle böyle bir yanma değil yani acı yersin ya o bile tatlı yani

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet reflü var bende ama çok kötüydü yemin ederim kusuyordum yatıyordum ağlayacak noktaya bile geldim nefes alırken bile yanıyordu mahf etti beni ya sütte buldum çareyi yemin ederim dedim ki bı ara kesin ben boğaz kanseri falan oldum öyle böyle bir yanma değil yani acı yersin ya o bile tatlı yani
Allah şifa versin canım

DAWIT

Kayıtlı Üye
rank
Daha 13 haftalik bile değilim 12+5teyim ve çok fena migdem yaniyo sürekli olarakta açım içim bomboş bu yanma ve boşluk hissi beni halsiz bıraktı napmaliyim???
Canim benim benim erkek bebeklerimde hamile oldugim gunden beri ekseme yanma yasiyorum dogumim ile beraber gider bebek saclimi acaba die her kes sorar kesin sacli olur dertiler aksina kel olarak dogarlar ben kel oglum deye severim her dakika da eksi yesil elma bide havuc yerdim cok iyi gelir. Kizimda hic yanma eksime yasamadim cok guzel saclari ile dogdu.cok sasirdim hic mide yanma eksime yasamasamda cok sacli die🙃🙃🙃

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Daha 13 haftalik bile değilim 12+5teyim ve çok fena migdem yaniyo sürekli olarakta açım içim bomboş bu yanma ve boşluk hissi beni halsiz bıraktı napmaliyim???
bebeğin saçı çok olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nane hamilelikte kullanılır mı🤤
evet kullanılır cnmm 🤗

evet kullanılır cnmm 🤗

evet kullanılır cnmm 🤗