Anneler acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Baverin annesi tarafından oluşturulan Anneler acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,875 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler acil
Konbuyu başlatan Baverin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baverin annesi

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Kramp sorunu yaşayan varmı benim sol ayağımda kramp var yuruyemeyor harek edemiyorum hatta blve bu bir kaç aydirdir öyle canım çok acıyor ne iyi gelir yada ne yapabilirim bilen varmı ilaçlarda kar etmiyor bende 😭😭😭
Magnezyum al cnm.hapını ama suda kaynayan bi çok gebede yan etki yapabiliyor.Aile hekimide yazıyor.hatta suda kaynayan calsiyum da yazdır.ayrıca hergün bi kase yogurt bi bardak ta süt iç.geçmiş olsn💐

Baverin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Magnezyum al cnm.hapını ama suda kaynayan bi çok gebede yan etki yapabiliyor.Aile hekimide yazıyor.hatta suda kaynayan calsiyum da yazdır.ayrıca hergün bi kase yogurt bi bardak ta süt iç.geçmiş olsn💐
Geçmiyor olmuyor ne yapmsam bitmiyor bu ağrı özellikle gece bak yine ben kendime beddua eder oldum dayanamiyorum ölüyorum sanki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım bendede vardı magnezyum kullanmanı tavsiye ederim
Kullanıyorum ama olmuyor geçmiyor bitmiyor ilaçlarla kendimi zehirledim nerdeyse

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kramp sorunu yaşayan varmı benim sol ayağımda kramp var yuruyemeyor harek edemiyorum hatta blve bu bir kaç aydirdir öyle canım çok acıyor ne iyi gelir yada ne yapabilirim bilen varmı ilaçlarda kar etmiyor bende 😭😭😭
Kramp giren yeri soğuk suya tuttup masaj yap damarların yumuşucaktır ama o anlık bişeydir. Kesinlikle magnezyum kullan sağlık ocağından yazdırıp kullanabilir magnezyum eksikliğinde oluyor son haftalar artık kaşıntıların çok şiddetli oluyor

Baverin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kramp giren yeri soğuk suya tuttup masaj yap damarların yumuşucaktır ama o anlık bişeydir. Kesinlikle magnezyum kullan sağlık ocağından yazdırıp kullanabilir magnezyum eksikliğinde oluyor son haftalar artık kaşıntıların çok şiddetli oluyor
Kullanıyorum kullanmiyormuyum sanki ama faydasını görmüyorum 😭😭😭😭😭😭

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Magnezyum neden kullanmıyosunuzki ben 14.haftadan beri kullanıyorm doktorum verdi. Muhakkak kullanmalısın böyle durumun varsa suda eritilip içiliyo zaten ihmal etme derim 👍

Baverin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Magnezyum neden kullanmıyosunuzki ben 14.haftadan beri kullanıyorm doktorum verdi. Muhakkak kullanmalısın böyle durumun varsa suda eritilip içiliyo zaten ihmal etme derim 👍
Ağrılarım buna izin vermiyor zaten muhakkak kullanıyorum

Kan değerlerine baktı mı doktor
Yolunda diyorlar ama

Kan değerlerine baktı mı doktor
Yolunda diyorlar ama
Anlık değil işte 4 gün oldu şiddeti artıyor surekli

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Ağrılarım buna izin vermiyor zaten muhakkak kullanıyorum

Yolunda diyorlar ama

Yolunda diyorlar ama

Anlık değil işte 4 gün oldu şiddeti artıyor surekli
14.haftada magnezyuma başladım günde tek sefer 20.haftada günde 2ye çıkarıcak doktorum ağrı ve kasılma sorunları olmasn diye kullanmak gerekiyor siz bilirsnz yinede

DAWIT

Kayıtlı Üye
rank
Tatlim cok gecmis olsun ben yasadim hic yuremez hala geldim hic bi ilac kirem fayda etmedi kendiligindan gecti doguma yakin zamanlar Allah yardimcin olsun canim

Tüm sayfalar yüklendi.