Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende ona şaşirdim dedim o sutler 1 yas ustudu yinede marketde baktim 1 yas ustuydu dedim belki mama dedi ben yalnis anladim diye.ben mama vermeyi biraktim 1 ayindan pirinc unu veriyordum
bende ona şaşirdim dedim o sutler 1 yas ustudu yinede marketde baktim 1 yas ustuydu dedim belki mama dedi ben yalnis anladim diye.ben mama vermeyi biraktim 1 ayindan pirinc unu veriyordum
Selam anneler.oglum 6 ayina 6 gun oldu gireli.ona inek sutu nasil vere bilirim?3 gundu yogurt veriyorum hic bir alerji durumu gormedim.sebze ve meyvede veriyorum.40 dakika uyuyor kalkinca acikiyor yediriyorum 1 saat sonra yine uykusu geliyor uyuyor yine kalkinca yiyiyorbu oburcukla ben ne yapacammm
Selam anneler.oglum 6 ayina 6 gun oldu gireli.ona inek sutu nasil vere bilirim?3 gundu yogurt veriyorum hic bir alerji durumu gormedim.sebze ve meyvede veriyorum.40 dakika uyuyor kalkinca acikiyor yediriyorum 1 saat sonra yine uykusu geliyor uyuyor yine kalkinca yiyiyorbu oburcukla ben ne yapacammm
Selam canım Benim de kızım 6 aylık ben bazen sadece yoğurt, bazen yoğurda muz ekleyerek veriyorum. Meyve süzgeçleri oluyor bebekler için onunla elma ve şeftali yediriyorum. Sık sık ta sütümü içiriyorum. Bu ay bitiminde patates, havuç haşlayıp vereceğim inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnek sütü de içerisindeki yağ ve laktozdan ötürü ne kadar suyla karıştırsan da 1 yaşa kadar önerilmiyor. 6 aylık devam sütü, formül mamalar var onları kullanabilirsin.