Anneler bı bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Anneler bı bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 839 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler bı bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anneyim mutluyum ❤️😍

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canim başka doktora da görün birinin demesine bakma sen bana da kist var dedi yumurtalık da sıkıntı olur mu dedim olmaz dedi aradan zaman geçince yok beynine yapışmış tumore ceviriyo çocuğu alalım yoksa down sendromlu olacak dediler aldırmadım bende gayet sağlıklı bir hamilelik ve dogumum oldu suan kizim 6 yaşında yani
Ay tövbe bismillah Allahım korusun yavrularımızı gözümüz gormuyo kucağımıza alana kadar aklımıza gelmeyen kalmiyo neden hep kötüsü gelir ki hep bir endişe korku Allahım korktugumuza ugratmasin sizde sağlıkla büyüsün kızınız sağlıklı uzun ömrü olsun

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Bugün doktora gittim 6+1 hamileyim karnımdan ultrasonla baktı kalp atışlarını duyamadı ve alttan muayene etti ve duyduk o kadar çok güzeldi ve mutluydum ki sonrasında doktor sağ tarafımda yumurtalıklarımda kist olduğunu söyledi ne iyi huylu nede kötü sadece kist dedi tedavisi yokmu dediğimde yok dedi kanser hastalarin bile tedavisi varken bunun nasıl yok ölmeyimi bekliyelim yani bana diyo ki riskli gebelik çocuğun da seninde hayatın tehlikede diyo agliyarak çıktım hastaneden eşimde çok kötü oldu bende böyle bı durumla karşılaşan varmı
Çok geçmiş olsun allah büyük kalbini karartma bencede dokdorunu degisdir illaki bi tedavisi vardır benimde cikmisdi kendi kendine duzeldi

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Ay tövbe bismillah Allahım korusun yavrularımızı gözümüz gormuyo kucağımıza alana kadar aklımıza gelmeyen kalmiyo neden hep kötüsü gelir ki hep bir endişe korku Allahım korktugumuza ugratmasin sizde sağlıkla büyüsün kızınız sağlıklı uzun ömrü olsun
Allah'ım soyletirdi sanırım daha cinsiyeti belli değil 🤗 ama Allah razı olsun dualarınız için rabbim kimseyi darda bırakmasın 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun allah büyük kalbini karartma bencede dokdorunu degisdir illaki bi tedavisi vardır benimde cikmisdi kendi kendine duzeldi
İnşallah benimde öyle olur 🙏🙏

İnşallah benimde öyle olur 🙏🙏
Kuzum acil değiştir o doktoru benim kuzenime de hamileyken kist var dediler sezeryan oldu olurken kistleri de aliverdiler . Kızı da gayet sağlıklı 🙏🏻💕
İnşallah bana da nasip olur sağlıklı bir şekilde doğurmak 🌹hemen değiştirdim zaten

Yeni anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
Bugün doktora gittim 6+1 hamileyim karnımdan ultrasonla baktı kalp atışlarını duyamadı ve alttan muayene etti ve duyduk o kadar çok güzeldi ve mutluydum ki sonrasında doktor sağ tarafımda yumurtalıklarımda kist olduğunu söyledi ne iyi huylu nede kötü sadece kist dedi tedavisi yokmu dediğimde yok dedi kanser hastalarin bile tedavisi varken bunun nasıl yok ölmeyimi bekliyelim yani bana diyo ki riskli gebelik çocuğun da seninde hayatın tehlikede diyo agliyarak çıktım hastaneden eşimde çok kötü oldu bende böyle bı durumla karşılaşan varmı
Var canım bende vardı ben ameliyat oldum ama şu an 6 aylık hamileyim

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
🤭🤭Valla olabilir canim Allahım gönlündeki ni sağlıkla nasip etsin
Allah razı olsun 🙏🤗

Bana hiçbir şey demedi sinir etmekten başka

Bana hiçbir şey demedi sinir etmekten başka

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Amin canim cumlemizin evlatlarını korusun RABBIM insallah

Bende de miyom vardı ama bebek önüne geçip eritti korkma Allah büyüktür inşallah kötü birşey yoktur başka doktora da git

Tüm sayfalar yüklendi.