Annelerime sesleniyorum 😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Annelerime sesleniyorum 😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,933 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annelerime sesleniyorum 😔😔
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Evlatlarim ❤️❤️

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Annelerim kız bebeğim olucak ama kıyafet felan alacak durumum yok şuan da. Giydirmediginiz ve küçük gelenlere talibim sizi böyle bişey için rahatsız etmek istemezdim ama durumum beli. Kargo ile alabilirim eğer Ankara'da oturan ve vermek istiyen olursa da alabilirim. Çok tesekur ederim 😔🤲🤲🤲
Canim merhaba bizimkisi oglan inan olmayanlari vermeyi cok isterdim malesef ki cok uzagiz seninle ben azeriyim allah yardimcin olsun kusura bakma canim yanliw anlama ewin yokmu? Tekmisin

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Annelerim kız bebeğim olucak ama kıyafet felan alacak durumum yok şuan da. Giydirmediginiz ve küçük gelenlere talibim sizi böyle bişey için rahatsız etmek istemezdim ama durumum beli. Kargo ile alabilirim eğer Ankara'da oturan ve vermek istiyen olursa da alabilirim. Çok tesekur ederim 😔🤲🤲🤲
Banada çok gelen oluyodu canım başkalarına dağıttım ama veren oluyo yine toplarsam döneyim ben sana akyurtta oturuyorum

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Banada çok gelen oluyodu canım başkalarına dağıttım ama veren oluyo yine toplarsam döneyim ben sana akyurtta oturuyorum
Çok tesekur ederim 🤲 aslında almak çok istiyorum ama ev geçimi felan derken herşey pahalandi alacak gücümüz kalmadı çok tesekur ederim Allah razı olsun 🤲❤️❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim merhaba bizimkisi oglan inan olmayanlari vermeyi cok isterdim malesef ki cok uzagiz seninle ben azeriyim allah yardimcin olsun kusura bakma canim yanliw anlama ewin yokmu? Tekmisin
Hayır ablacım eşim var. Ama şuan ışsiz gelirimiz yada bı yardım edenimiz yok alacak gucumde yok ama yine de çok tesekur ederim yazmanız bile. Yeter Allah razı olsun ❤️🤲🤲🤲

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Çok tesekur ederim 🤲 aslında almak çok istiyorum ama ev geçimi felan derken herşey pahalandi alacak gücümüz kalmadı çok tesekur ederim Allah razı olsun 🤲❤️❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayır ablacım eşim var. Ama şuan ışsiz gelirimiz yada bı yardım edenimiz yok alacak gucumde yok ama yine de çok tesekur ederim yazmanız bile. Yeter Allah razı olsun ❤️🤲🤲🤲
Tm canım sıkma canını hepsi olur Ankara'da bağzı belediyeler hoşgeldin bebek paketi veriyor sizin belediyeye sorun bi veriyolarmı veriyolarsa onuda alırsın doğumdan sonra süt parası ve doğum parasıda alın unutmayın biraz idare eder sizi

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Tm canım sıkma canını hepsi olur Ankara'da bağzı belediyeler hoşgeldin bebek paketi veriyor sizin belediyeye sorun bi veriyolarmı veriyolarsa onuda alırsın doğumdan sonra süt parası ve doğum parasıda alın unutmayın biraz idare eder sizi
Saol ablacım doğum parasını duydum ama süt parasını duymadım abla onu nereye başvuru yapıyoruz doğumdan sonra ❤️🤲

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canim benimkiside kiz amma hele dogulmamiş sana yardim etmek cok isderdim amma ben rusiyada yaşiyorum insallah sana tukiyede yawayan aneler yardim eder

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canm bnm kızım var olmayan kıyafetleri var bir kaç tane ck güzel ama bazıların çok yikanmasimdan dolayı renkleri biraz soldu o yüzden o şekilde kabulun olursa onlarida yollardim şapkaları yeni önlüker hiç kullanılmadı fazla almışım tulum ve esortman takımı ve Dalin Bebek şampuanı hiç kullanılmamış var elimde

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ablam doqum yapacak benimde kuşum söz wermis olmasaydim werirdim inan karqo felan qözüm qörmezdi. Rabbim yardımcın olsun İnsaAllah 😞

Tüm sayfalar yüklendi.