Annelerime sesleniyorum 😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Annelerime sesleniyorum 😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,934 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annelerime sesleniyorum 😔😔
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Evlatlarim ❤️❤️

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun düşünmeniz yeter inşallah biri çıkar. Düşünmeniz yazmanız duanız bile yeter Allah razı olsun evlatlarımızı bizlere bağışlasın hayırlı kandiller dilerim şimdiden
Amin cümlemizin inş cnm sizlerde hayırlı kandiller şimdiden rabbim bu hayırlı günlerin hürmetine hiç bir kulunu boş çevirmesin amin🤲🤲🌹

Güldane

Kayıtlı Üye
rank
Annelerim kız bebeğim olucak ama kıyafet felan alacak durumum yok şuan da. Giydirmediginiz ve küçük gelenlere talibim sizi böyle bişey için rahatsız etmek istemezdim ama durumum beli. Kargo ile alabilirim eğer Ankara'da oturan ve vermek istiyen olursa da alabilirim. Çok tesekur ederim 😔🤲🤲🤲
Canm benm kızım var küçülen kıyafetleri var özelden bana ulaş istersen Konya'da oturuyorum kargoyla gönderiyim.

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Annelerim kız bebeğim olucak ama kıyafet felan alacak durumum yok şuan da. Giydirmediginiz ve küçük gelenlere talibim sizi böyle bişey için rahatsız etmek istemezdim ama durumum beli. Kargo ile alabilirim eğer Ankara'da oturan ve vermek istiyen olursa da alabilirim. Çok tesekur ederim 😔🤲🤲🤲
Kız sıkma canını bizde kardeşler halalar falan kuzenler hep birlikte giydiriyoruz sıkma canını oğlumada 4 5 tane sıfır aldım kıyafet

Sedanur sahin

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun canm benim 2 tane oğlum var çoğunu verdim bende yoksa yollardım olsaydı

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canimsin allah razi olsun ulawa bilirsense banada haber edermisin cavab yazarsa icim rahatlasin kafam onda kaldida canim
Yazdı dmdn cnm iletişime geçtik yollucam cnm hepsini 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Menimde fikrim onda qaldi ehtiyaci olmasa yazmazki insallah imkani duzeler
Yazdı cnm iletişime geçtik haberlestik kuzum yollucam konuştuk 🥰🙏

Tüm sayfalar yüklendi.