Annelerime sesleniyorum 😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Annelerime sesleniyorum 😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,934 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annelerime sesleniyorum 😔😔
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Evlatlarim ❤️❤️

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canim benimkiside kiz amma hele dogulmamiş sana yardim etmek cok isderdim amma ben rusiyada yaşiyorum insallah sana tukiyede yawayan aneler yardim eder
İnşallah Allah razı olsun 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ablam doqum yapacak benimde kuşum söz wermis olmasaydim werirdim inan karqo felan qözüm qörmezdi. Rabbim yardımcın olsun İnsaAllah 😞
Allah razı olsun düşünmeniz yeter 🤲❤️

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Annelerim kız bebeğim olucak ama kıyafet felan alacak durumum yok şuan da. Giydirmediginiz ve küçük gelenlere talibim sizi böyle bişey için rahatsız etmek istemezdim ama durumum beli. Kargo ile alabilirim eğer Ankara'da oturan ve vermek istiyen olursa da alabilirim. Çok tesekur ederim 😔🤲🤲🤲
Cnm rabbim yardımcın olsun benimkide oğlan ve şehir olarakta baya uzağız mardinde yaşıyorum inş bulursun bebeğine göre kıyafetler rabbim sizlere kat kat vermeli ama hani iyi olanlar hep geride kalıyor😔🤲

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Cnm rabbim yardımcın olsun benimkide oğlan ve şehir olarakta baya uzağız mardinde yaşıyorum inş bulursun bebeğine göre kıyafetler rabbim sizlere kat kat vermeli ama hani iyi olanlar hep geride kalıyor

Cnm rabbim yardımcın olsun benimkide oğlan ve şehir olarakta baya uzağız mardinde yaşıyorum inş bulursun bebeğine göre kıyafetler rabbim sizlere kat kat vermeli ama hani iyi olanlar hep geride kalıyor😔🤲
Allah razı olsun düşünmeniz yeter inşallah biri çıkar. Düşünmeniz yazmanız duanız bile yeter Allah razı olsun evlatlarımızı bizlere bağışlasın hayırlı kandiller dilerim şimdiden

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Annelerim kız bebeğim olucak ama kıyafet felan alacak durumum yok şuan da. Giydirmediginiz ve küçük gelenlere talibim sizi böyle bişey için rahatsız etmek istemezdim ama durumum beli. Kargo ile alabilirim eğer Ankara'da oturan ve vermek istiyen olursa da alabilirim. Çok tesekur ederim 😔🤲🤲🤲
Allah'ım yardımcın olsun canım ama bende yok keşke olsa yollardim zaten cinsiyeti bile belli değil bizimkinin. İnşallah o minik prensesin rızkını Rabbim bol bol verir 🙏😟

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Cnm yazdım ama görmeden galiba cevap bekliyorum kabulun olursa kargoda benden yollarım minik kızımıza ?

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Çok tesekur ederim 🤲 aslında almak çok istiyorum ama ev geçimi felan derken herşey pahalandi alacak gücümüz kalmadı çok tesekur ederim Allah razı olsun 🤲❤️❤️

Hayır ablacım eşim var. Ama şuan ışsiz gelirimiz yada bı yardım edenimiz yok alacak gucumde yok ama yine de çok tesekur ederim yazmanız bile. Yeter Allah razı olsun ❤️🤲🤲🤲
Canim benim bi laf vardi bebeyin ruzisi kendisinden once gelirmiw rabim yardimciniz olsun bagli kapinizi acsin rabim bol ruzi bereket versin hec boyle weyi kendinde sikinti etme her kes gecimi zorlandi yawam cetinlewdi vallahi sabirli ol canim rabim her kese bol ruzi bereket versin bizlerde onlar icinde

C
Canm bnm kızım var olmayan kıyafetleri var bir kaç tane ck güzel ama bazıların çok yikanmasimdan dolayı renkleri biraz soldu o yüzden o şekilde kabulun olursa onlarida yollardim şapkaları yeni önlüker hiç kullanılmadı fazla almışım tulum ve esortman takımı ve Dalin Bebek şampuanı hiç kullanılmamış var elimde
Canim allah gonlune gore versin yeminle yakin olsaydim bende yardim ederdim cok tewekur ederim iyi insanlar iyiki var

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canim benim bi laf vardi bebeyin ruzisi kendisinden once gelirmiw rabim yardimciniz olsun bagli kapinizi acsin rabim bol ruzi bereket versin hec boyle weyi kendinde sikinti etme her kes gecimi zorlandi yawam cetinlewdi vallahi sabirli ol canim rabim her kese bol ruzi bereket versin bizlerde onlar icinde

C

Canim allah gonlune gore versin yeminle yakin olsaydim bende yardim ederdim cok tewekur ederim iyi insanlar iyiki var
Bende İstanbul'dayım ama kargolucam eğer anne adayı ulaşırsa bana cnm resimlerini atarım hangisini beğenirse yollucam

Tüm sayfalar yüklendi.