Annisler korkuorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Annisler korkuorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,378 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annisler korkuorum
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Annisler yaa eltim yada birbaskasi gobegin asari inmis dior erken dogum olmaz diymi😞😞😑😶
Son aylarda zaten göbek assa iniyor bebek bas assa dondugunden benimde 35 haftaligim e senin gobegin top gibi ortada diyolar hic inmemis ya inse nolur diyorum zaten sezeryanla dogurcam kiz oturmus poposunun ustune dönmüyor ilk dogumda sezeryanla oldu zaten birakin cocuk nasil istiyosa oyle otursun icerde diye 🤣 takma sen hic denilenleri bebis nasil istiyorsa oyle takılsın icerde dogum riski olsa doktorun zaten sana soyler hazırlıklı olun diye

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Son aylarda zaten göbek assa iniyor bebek bas assa dondugunden benimde 35 haftaligim e senin gobegin top gibi ortada diyolar hic inmemis ya inse nolur diyorum zaten sezeryanla dogurcam kiz oturmus poposunun ustune dönmüyor ilk dogumda sezeryanla oldu zaten birakin cocuk nasil istiyosa oyle otursun icerde diye 🤣 takma sen hic denilenleri bebis nasil istiyorsa oyle takılsın icerde dogum riski olsa doktorun zaten sana soyler hazırlıklı olun diye
Dogru hakslin ama ben birsey farkettim benim cocuk hep.yan duruor hep ultrosonda bile oyle

Tüm sayfalar yüklendi.