Annisler korkuorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Annisler korkuorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,372 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annisler korkuorum
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Annisler yaa eltim yada birbaskasi gobegin asari inmis dior erken dogum olmaz diymi😞😞😑😶
Canım o söyleyenlerin gözlerine maşallah ultrason cihazı gibi içeriyi net görüp yorum yapıyorlar 😏😂 benim karnım hep aşağı da idi tam zamanında doğum yaptım. Kontrole gittiğinde doktorun ne soyluyorsa onu dinle gerisini kafana takma boşver kız kendini ne strese sokuyorsun 🥰

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Annisler yaa eltim yada birbaskasi gobegin asari inmis dior erken dogum olmaz diymi😞😞😑😶
Benim karnım 5 haftadır neredeyse aşşagıda kuzucum.
38+1 oldukgelsşn diye bekliyoruz. Korkma kimseyi de dinleyip üzülme. Erken dogum riskim vardı o halde gelmedi bak kızım. Karın aşşagı iner inmez hemen dogum olmuyor zaten. Bebek kanala giriyor o halde bile dogum kaç günnn sonra başlıyormuş.

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Annisler yaa eltim yada birbaskasi gobegin asari inmis dior erken dogum olmaz diymi😞😞

Allah seni.Eltinin lafına üzülünür mü hiç.aksine hıhı öyle deyip güleceksin.
Allah seni.Eltinin lafına mı takıldındın.hıhı öyle deyip gülüp geçseydin.o kim ki onun söylediğini dert ediyosun .takma aklına takılan bişey olursa ara Dr a sor için rahat etsin.karnını açıp gösterme çatlağın yoksa ona bile nazar değdirirler vallahi .ahh öyle şeyler görüp duyuyorum ki gercekten bazı insanlar çok kötü

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Bende 29 haftaligim basindan beri hep karnim asagida ramimin üctünde hep bebek hic yukari cikmadi gayet normal doktorun herhangi bir risk var erken dogum demedigi sürece karnin asagisi yukarisi olmaz

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah seni.Eltinin lafına üzülünür mü hiç.aksine hıhı öyle deyip güleceksin.

Allah seni.Eltinin lafına mı takıldındın.hıhı öyle deyip gülüp geçseydin.o kim ki onun söylediğini dert ediyosun .takma aklına takılan bişey olursa ara Dr a sor için rahat etsin.karnını açıp gösterme çatlağın yoksa ona bile nazar değdirirler vallahi .ahh öyle şeyler görüp duyuyorum ki gercekten bazı insanlar çok kötü
Vallahi catlagim hic yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 29 haftaligim basindan beri hep karnim asagida ramimin üctünde hep bebek hic yukari cikmadi gayet normal doktorun herhangi bir risk var erken dogum demedigi sürece karnin asagisi yukarisi olmaz
Ewet haklsin

Tüm sayfalar yüklendi.