Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum çoğu insan başımıza doktor kesiliyor bilip bilmediklerini hep dile getiriyor moral bozuyorlar. Senin doktorun ne dediyse sadece onu kaale al başkasını dinleme
Canım o söyleyenlerin gözlerine maşallah ultrason cihazı gibi içeriyi net görüp yorum yapıyorlar benim karnım hep aşağı da idi tam zamanında doğum yaptım. Kontrole gittiğinde doktorun ne soyluyorsa onu dinle gerisini kafana takma boşver kız kendini ne strese sokuyorsun
Kuzum çoğu insan başımıza doktor kesiliyor bilip bilmediklerini hep dile getiriyor moral bozuyorlar. Senin doktorun ne dediyse sadece onu kaale al başkasını dinleme
Benim karnım 5 haftadır neredeyse aşşagıda kuzucum.
38+1 oldukgelsşn diye bekliyoruz. Korkma kimseyi de dinleyip üzülme. Erken dogum riskim vardı o halde gelmedi bak kızım. Karın aşşagı iner inmez hemen dogum olmuyor zaten. Bebek kanala giriyor o halde bile dogum kaç günnn sonra başlıyormuş.
Allah seni.Eltinin lafına mı takıldındın.hıhı öyle deyip gülüp geçseydin.o kim ki onun söylediğini dert ediyosun .takma aklına takılan bişey olursa ara Dr a sor için rahat etsin.karnını açıp gösterme çatlağın yoksa ona bile nazar değdirirler vallahi .ahh öyle şeyler görüp duyuyorum ki gercekten bazı insanlar çok kötü
Bende 29 haftaligim basindan beri hep karnim asagida ramimin üctünde hep bebek hic yukari cikmadi gayet normal doktorun herhangi bir risk var erken dogum demedigi sürece karnin asagisi yukarisi olmaz
Allah seni.Eltinin lafına üzülünür mü hiç.aksine hıhı öyle deyip güleceksin.
Allah seni.Eltinin lafına mı takıldındın.hıhı öyle deyip gülüp geçseydin.o kim ki onun söylediğini dert ediyosun .takma aklına takılan bişey olursa ara Dr a sor için rahat etsin.karnını açıp gösterme çatlağın yoksa ona bile nazar değdirirler vallahi .ahh öyle şeyler görüp duyuyorum ki gercekten bazı insanlar çok kötü
Bende 29 haftaligim basindan beri hep karnim asagida ramimin üctünde hep bebek hic yukari cikmadi gayet normal doktorun herhangi bir risk var erken dogum demedigi sürece karnin asagisi yukarisi olmaz