Sorum var Annişlerrrr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Annişlerrrr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 764 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annişlerrrr
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Küçük oğlum şuan sünnet oluyor çok endişeliyim qiderken göz göze geldik oğlumla çok kötü hissettim kendimi
Geçmiş olsun canım rabbim hayırlı etsin inşallah benimde oģlum var ama nasıl yapıcam bilmiyorum çok ağlar korkuyorum oģlun kaç yaşında canm

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım rabbim hayırlı etsin inşallah benimde oģlum var ama nasıl yapıcam bilmiyorum çok ağlar korkuyorum oģlun kaç yaşında canm
Çok teşekkür ederim canım benim 😘 5 ay 11 günlük sadece çiş yaptığı zaman çok ağlıyor ama 3 günde toparlanır küçük olduğu için fazla anlayamıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun rabbim damatlıgınıda göstersin inşallah Paşa'nın
Amin canım benim Allah razı olsun 😘💜

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim canım benim 😘 5 ay 11 günlük sadece çiş yaptığı zaman çok ağlıyor ama 3 günde toparlanır küçük olduğu için fazla anlayamıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım benim Allah razı olsun 😘💜
Rica ederim canım aynen küçük birde bezli çocuklarda daha çabuk iyileşiyormuş benimki 5 yaşına girecek halen yapmadım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar