Annnişler 🤭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Annnişler 🤭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,186 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annnişler 🤭
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan olmuştum ama yürütmeden önce sondayı çıkartmışlardı kararsız kaldım acaba gecelik daha mı rahat diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğumum temmuz da daha varda şimdiden alıp koyayım dedim hangisini alacağımı bilemedim🥰

Doğumum temmuz da daha varda şimdiden alıp koyayım dedim hangisini alacağımı bilemedim🥰

O zaman ben yine pijama takımı giyim çoğunluk bu yönde 🤗

İlkin de pijama giydim rahattı ama gecelik acaba daha mı rahat onu merak ettim 🤗
Gecelik aslında rahat olur gibi kış olmasa benim hayalimdi

Ecrin Su prensesim

Kayıtlı Üye
rank
Annnişler ilk doğumum dan çıkınca pijama takımı giymiştim, sizce gecelik tarzı mı daha iyi pijama mı. Hangisini almalıyım 🤗
Ben sezeryan oldum canım yakın takipteydim yani yoğun bakıma alındım 24 saat orda kaldım kaldırdıklarında gecelik giydim hem sonda var bide bez takıyorsun hasta bezi daha rahat oluyor daha sonra picama takımı giydim yine sezeryan olcam yine ilk gecelik giycem

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Ben sezeryan oldum canım yakın takipteydim yani yoğun bakıma alındım 24 saat orda kaldım kaldırdıklarında gecelik giydim hem sonda var bide bez takıyorsun hasta bezi daha rahat oluyor daha sonra picama takımı giydim yine sezeryan olcam yine ilk gecelik giycem
Değilmi çok daha rahat olacağını bende düşünüyorum kızımda pijama zorlamıştı beni açıkcası

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan olmuştum ama yürütmeden önce sondayı çıkartmışlardı kararsız kaldım acaba gecelik daha mı rahat diye

O zaman ben yine pijama takımı giyim çoğunluk bu yönde 🤗

İlkin de pijama giydim rahattı ama gecelik acaba daha mı rahat onu merak ettim 🤗
Daha çok varmış doğumuna. Rabbim sağlıklı bisekilde sürdürmeyi nasip etsin

Tüm sayfalar yüklendi.