Araştırma prof da doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyecanlı anne tarafından oluşturulan Araştırma prof da doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 401 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Araştırma prof da doğum
Konbuyu başlatan Heyecanlı anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyecanlı anne

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
İsterseniz randevu gibi doğuma da giriyorlar ücretiyle
Ya yeterki güvenilir biri olsun erzurumda yaşıyorum özele gidiyorum ne ilgi ne alaka vukuat üstüne vukuat hoş araştırma da farklı değil bebk bile karıştırmışlar birebir babanın biri eşime anlattı hastahanede. O yüzden en azından hem içim rahat eder hemde abuk, subuk kişilere para vermektense profa veririm 4 5 bin içşm rahat eder

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ya yeterki güvenilir biri olsun erzurumda yaşıyorum özele gidiyorum ne ilgi ne alaka vukuat üstüne vukuat hoş araştırma da farklı değil bebk bile karıştırmışlar birebir babanın biri eşime anlattı hastahanede. O yüzden en azından hem içim rahat eder hemde abuk, subuk kişilere para vermektense profa veririm 4 5 bin içşm rahat eder
Araştırma da ilden ile değişiyor çok iyi doktorları olan yerler de var

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben devlette doğum yaptım o kadar güzel ilgilendilerki özele on basar eşim doğumdaki ebeye para vermek istedi görevimiz bu bizim para istemem dedi.
Ya sezeryan olcam ben ilk de sezeryandı erzurumun hastahanelerine hiç güvenim kalmadı benim işte o yüzden istiyorum ki işinin ehli biri olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Araştırma da ilden ile değişiyor çok iyi doktorları olan yerler de var
Muhakkak ki öyledir kötülemek için demiyorum onca insan doğuruyor ama bende biraz panik atak var herhalde şimdiden sıkıntıya düşüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.