Arkadaşlar bi bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eeee tarafından oluşturulan Arkadaşlar bi bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 496 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaşlar bi bakar mısınız
Konbuyu başlatan Eeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Balığın annesi

Eeee

Kayıtlı Üye
rank
BayBay Night Damla'yı aranızda kullanan var mı? Oglum 5 yasında ve hala uyku problemi yaşıyoruz gece 1 veya en gec 2' de uyuyor internetten araştırgım kadarı ile kullananlar çok memnun ama sizede sormak istedim icerisinde melisa, ıhlamur ve papatya bitki özü varmış sizce kullansam bi sorun olur mu

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
BayBay Night Damla'yı aranızda kullanan var mı? Oglum 5 yasında ve hala uyku problemi yaşıyoruz gece 1 veya en gec 2' de uyuyor internetten araştırgım kadarı ile kullananlar çok memnun ama sizede sormak istedim icerisinde melisa, ıhlamur ve papatya bitki özü varmış sizce kullansam bi sorun olur mu
Canım bu tür damlalar iyi değil istediği kadar içeriği temiz olsun bilindik şeyler olsun doktoruna danışmadan verme bence oğlumla yaşıt ıhlamur veya papatya normal olarak tüketebilir aktardan alıp yapıp biraz verebilsin ama damla falan ben çekinirim ya

Kaderkader

Kayıtlı Üye
rank
En güzel en çok ıhlamur çok güzel işe yarıyor herşeyi kullanma verme ne olur ne olmaz

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Belki alerjisi de olabilir çocuğun bilmeden verme istersen önce doktorunuza danışın o sizi daha iyi aydinlatir

Tüm sayfalar yüklendi.