Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı ama benim doktorum cinsiyeti görsede çok daha sonralarda söylüyor bende sormadım huyunu biliyorum ben hamile kaldığım günden beri hep erkek hissettim aranızda tahmin eden var mı ?
Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı ama benim doktorum cinsiyeti görsede çok daha sonralarda söylüyor bende sormadım huyunu biliyorum ben hamile kaldığım günden beri hep erkek hissettim aranızda tahmin eden var mı ?Ekli dosyayı görüntüle 5357
Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı ama benim doktorum cinsiyeti görsede çok daha sonralarda söylüyor bende sormadım huyunu biliyorum ben hamile kaldığım günden beri hep erkek hissettim aranızda tahmin eden var mı ?Ekli dosyayı görüntüle 5357
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Bebeğiniz yaklaşık bezelye kabuğu kadar.
İlk trimesterin son haftası. bebeğin parmak izi oluşur. uygun ortam olursa cinsiyet görülebilir.
Artık düşük ihtimali çok azalır. sabah bulantıları kaybolur
ve yorgunluk azalır. daha mutlu hisseder ve cinsel istekte artış olur. memede klostrum (doğumda gelen ilk süt)
oluşumu başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 9 cm ağırlıgı 26 gr