Bu salgın hastalık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mart Anneleri kategorisinde Fatma aktaş tarafından oluşturulan Bu salgın hastalık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 252 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mart Anneleri
Konu Başlığı Bu salgın hastalık
Konbuyu başlatan Fatma aktaş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bager duha 👼🤍

Fatma aktaş

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar bu salgın hastalığı geçirenler var mı 3 yaşında oğlum yakalandı çok kötü öksürüyor burnu tıkanıyor nefes alamıyor nasıl geçire biliriz yardımcı olur musunuz

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar bu salgın hastalığı geçirenler var mı 3 yaşında oğlum yakalandı çok kötü öksürüyor burnu tıkanıyor nefes alamıyor nasıl geçire biliriz yardımcı olur musunuzRb
Merhabalar bu salgın hastalığı geçirenler var mı 3 yaşında oğlum yakalandı çok kötü öksürüyor burnu tıkanıyor nefes alamıyor nasıl geçire biliriz yardımcı olur musunuz
Mrb cnm zor geçiyor malesef benim çocuklar zor geçirdi sürekli hastanede serum buhar felan geçirdik biz xaman kaybetme götür doktors baksın

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Geçmiyor benim oğlumda 1 buçuk aydır öyle. Kullanmadığımız ilaç kalmadı

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım kesinlikle öyle
Teşekkür ederim gülüm inşallah sizinki bu kadar uzun sürmez çok berbat bişey çünkü. Çocuk ne yemek yiyebiliyor ne uyuyabiliyor ne yapacağımı şaşırdım

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim gülüm inşallah sizinki bu kadar uzun sürmez çok berbat bişey çünkü. Çocuk ne yemek yiyebiliyor ne uyuyabiliyor ne yapacağımı şaşırdım
Rica ederim cnm çok uzun sürdü canım benim ikiside hasta oldu hala üstlerin de var şimdi de eşimle ben hasta oldum soğuk algınlığı başım ağrıyor felan baya kötüyüm doğal şeyler ver canım c vitamini birde kalabalık ortamlarda bulunmasın birde temiz hava en önemlisi çocuklarda

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Dktr a götür canım o antibiyotik falan verecektir veya diğerine inmiş mi inmemiş mi diye bakacaktı ona göre ilaç yazacaktık onları düzenlice kullanman yeterli olacak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dktr a götür canım o antibiyotik falan verecektir veya diğerine inmiş mi inmemiş mi diye bakacaktı ona göre ilaç yazacaktık onları düzenlice kullanman yeterli olacak
Ciğerini inmiş mi inmemiş mi ona bakacaktır

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.