Canım bunu bende çevremde çok duydum yani afedersin erkekler bunu sıkıntı yapıyormuş hani rahim de açılma oluyormus çok özür dileyerek söylüyorum ilişkide eskisi gibi olmuyormuş
ama hani doktorlar da normal doğum yaptırmak için elinden geleni yapıyorlar o kadar kötü olsa ısrarla normal doğum yapın derlermiydi
sezeryani tavsiye etmiyorlar doktorlar mesela benim üçüncü doğumum çok zor geçti eğer dedikleri gibi o kadar açılmayla dursa gittigim gibi dogururdum
ama en zor doğumum üçüncü doğum oldu inan
sabahtan akşama kadar beklettiler ki normal doğum olsun diye baktılar olmuyo bebeğin kalp atışları duruyor son dakika da sezeryana alındım.oda ilk doğum hikâyem hüsranla bittigi icin beni sezeryana aldı doktor dedi gece yarısına kadarda bekleseydim yinede dogurturdum seni ama ilk doğumda yaşadıkların için tedirginim dedi
yani sezeryan son çare yinede sen bilirsin belkide kişiden kişiye değişir ama benim üçüncü doğumum sezeryan oldu öldüm tekrar dirildim sanki günlerce toparlanamadim
çok kötüydü ilk iki doğumum normaldi eve gelip dinlendim sonraki gün kalkıp evime süpürge attım yemek yaptım düşün artık