Çok uykum var mariyam 😂 Benimde vardı kuzum 🤣🤣🤣
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 27 Aralık 2023 #61 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Çok uykum var mariyam Genişletmek için tıkla ... Benimde vardı kuzum
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,843 27 Aralık 2023 #62 sarı kızım🐇💛' Alıntı: Sizi çok seviyorum Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Niye bağlıyorsun canım postu hayırdır nereye canım bi sorun mu oldu
sarı kızım🐇💛' Alıntı: Sizi çok seviyorum Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Niye bağlıyorsun canım postu hayırdır nereye canım bi sorun mu oldu
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1,512 27 Aralık 2023 #63 Neden gidiyorsun canım kalsaydın bir sorun mu var ?çok fazla konular geçmiş bol kahkahalı Allah gülmeden ayırmasın cümlemizi arkadaşlarım
Neden gidiyorsun canım kalsaydın bir sorun mu var ?çok fazla konular geçmiş bol kahkahalı Allah gülmeden ayırmasın cümlemizi arkadaşlarım
S Sona Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1,209 27 Aralık 2023 #64 Hülya12' Alıntı: @Sona napabilirim gideni durduramam @Gamze Hümeyra güldüm yasakmi Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Aralık 2023 leylam19' Alıntı: Hə bacı demək istiyirki silirəm praqramı yaqin kimsə xətrinə dəyib Genişletmek için tıkla ... He eledi kimese görede praqramı silmerem men
Hülya12' Alıntı: @Sona napabilirim gideni durduramam @Gamze Hümeyra güldüm yasakmi Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Aralık 2023 leylam19' Alıntı: Hə bacı demək istiyirki silirəm praqramı yaqin kimsə xətrinə dəyib Genişletmek için tıkla ... He eledi kimese görede praqramı silmerem men
S sarı kızım🐇💛 Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 619 30 Aralık 2023 #65 Sona' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Aralık 2023 He eledi kimese görede praqramı silmerem men Genişletmek için tıkla ... Canm bu cümlən məni aktivləşdirdi çox saqol getmədim geri geldim
Sona' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Aralık 2023 He eledi kimese görede praqramı silmerem men Genişletmek için tıkla ... Canm bu cümlən məni aktivləşdirdi çox saqol getmədim geri geldim
D demdem Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 788 30 Aralık 2023 #66 sarı kızım🐇💛' Alıntı: Canm bu cümlən məni aktivləşdirdi çox saqol getmədim geri geldim Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin cnm
sarı kızım🐇💛' Alıntı: Canm bu cümlən məni aktivləşdirdi çox saqol getmədim geri geldim Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin cnm
S sarı kızım🐇💛 Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 619 30 Aralık 2023 #67 demdem' Alıntı: Hosgeldin cnm Genişletmek için tıkla ... Hoş bulfuk canm
S sarı kızım🐇💛 Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 619 30 Aralık 2023 #69 Alyaa🌷🌷' Alıntı: Hoşgeldin sarı kız Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum canımın içi
S Sona Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1,209 30 Aralık 2023 #70 sarı kızım🐇💛' Alıntı: Canm bu cümlən məni aktivləşdirdi çox saqol getmədim geri geldim Genişletmek için tıkla ... He lap yaxsi burdaki qizlar birakibda gidemesin yani hep dertlesirik hemde deyib gülürük ona göre de herşeyle silme
sarı kızım🐇💛' Alıntı: Canm bu cümlən məni aktivləşdirdi çox saqol getmədim geri geldim Genişletmek için tıkla ... He lap yaxsi burdaki qizlar birakibda gidemesin yani hep dertlesirik hemde deyib gülürük ona göre de herşeyle silme