Sorum var Arkadaşlarım😊🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Arkadaşlarım😊🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 761 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaşlarım😊🥰
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Alçım çıktı çok mutluyum çok şükür rabbime dünya varmış gerçekten o kadar bunalmıştım ki hamd olsun çıktı ama çok üstünde durmadan hafifçe üstüne basabilirmişim doktor oyle söyledi arada geziyorum öyle evde haber vereyim dedim sizlere de 😊🥰😘😘
Ay ben ne kacirdim ne varkide sende bitanem kusura bakma❤️🥰🤩🙈

Ay ben ne kacirdim ne varkide sende bitanem kusura bakma❤️🥰🤩🙈
Canım ya ayak tarak kemiğim çatladı benim de 1 aydır alçıdaydı çok şükür çıkarttı doktor bir de 18 aylık bebeğim var yani kaynamayacak kemik diye çok korkuyordum korktuğum gibi olmadı çok şükür rabbime 🤲🌹🥰rabbim kimsenin başına vermesin çok zor valla öyle evde yatmak aylarca

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Canım ya ayak tarak kemiğim çatladı benim de 1 aydır alçıdaydı çok şükür çıkarttı doktor bir de 18 aylık bebeğim var yani kaynamayacak kemik diye çok korkuyordum korktuğum gibi olmadı çok şükür rabbime 🤲🌹🥰rabbim kimsenin başına vermesin çok zor valla öyle evde yatmak aylarca
Ayyy gecmis olsun canimmm cok cok sevindim senin adina 🤩🤩🤩🤩❤️❤️❤️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Alçım çıktı çok mutluyum çok şükür rabbime dünya varmış gerçekten o kadar bunalmıştım ki hamd olsun çıktı ama çok üstünde durmadan hafifçe üstüne basabilirmişim doktor oyle söyledi arada geziyorum öyle evde haber vereyim dedim sizlere de 😊🥰😘😘
Çok sevindim canım gözün aydın bakalım dikkat et yine de çok zorlama ayağını bir süre

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok şükür canım benim kendi evine döndün mü annendemisin yoksa hala

Tüm sayfalar yüklendi.