Sorum var Arkadaşlarım😊🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Arkadaşlarım😊🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 761 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaşlarım😊🥰
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Alçım çıktı çok mutluyum çok şükür rabbime dünya varmış gerçekten o kadar bunalmıştım ki hamd olsun çıktı ama çok üstünde durmadan hafifçe üstüne basabilirmişim doktor oyle söyledi arada geziyorum öyle evde haber vereyim dedim sizlere de 😊🥰😘😘
Cok geçmiş olsun cnm Rabbim bu daha yaşatmasın 🤲🙏

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Alçım çıktı çok mutluyum çok şükür rabbime dünya varmış gerçekten o kadar bunalmıştım ki hamd olsun çıktı ama çok üstünde durmadan hafifçe üstüne basabilirmişim doktor oyle söyledi arada geziyorum öyle evde haber vereyim dedim sizlere de 😊🥰😘😘
Ayy çok sevindim ya hem senin için hemde miniğin için bol bol vakit geçirin istediği şeyleri de yaparsın sevindim ya teşekkür ederiz haber verdiğin için 💕

Ayy çok sevindim ya hem senin için hemde miniğin için bol bol vakit geçirin istediği şeyleri de yaparsın sevindim ya teşekkür ederiz haber verdiğin için 💕
Ne demek kuzum rica ederim vallahi bende çok seviniyorum o şekilde durmak öyle zordu ki😑
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok geçmiş olsun cnm Rabbim bu daha yaşatmasın 🤲🙏
Amin kuzum amin🤲🌹

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Amin canım benim 🤲🌹evet aynen öyle sanki bacaklarım benim değilmiş gibi oldu şekli bir değişmişti ya🤭

Aynen öyle canım eve gelince evimin duvarını öptüm valla şaka değil yani😁sağol canım😘

Aynen öyle canım eve gelince evimin duvarını öptüm valla şaka değil yani😁sağol canım😘

Öyle kuzum öyle
Ahahahha bende direk mutfağıma koşarım 😂😂beyaz beyaz ferah ferah ne çok özledim seni derim manyak gibi 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.