Sorum var Arkadaşlarım😊🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Arkadaşlarım😊🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 761 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaşlarım😊🥰
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Alçım çıktı çok mutluyum çok şükür rabbime dünya varmış gerçekten o kadar bunalmıştım ki hamd olsun çıktı ama çok üstünde durmadan hafifçe üstüne basabilirmişim doktor oyle söyledi arada geziyorum öyle evde haber vereyim dedim sizlere de 😊🥰😘😘
Çok sevindim canım umarım bir daha olmaz öyle kazalar dikkat et

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Gözün aydın canım Allah bidaha yaşatmasın

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Alçım çıktı çok mutluyum çok şükür rabbime dünya varmış gerçekten o kadar bunalmıştım ki hamd olsun çıktı ama çok üstünde durmadan hafifçe üstüne basabilirmişim doktor oyle söyledi arada geziyorum öyle evde haber vereyim dedim sizlere de 😊🥰😘😘
Çok geçmiş olsun canım ❤️ kırık çok zor iki kere kolum kırıldı 🥺 acısını iyi bilirim Allah bi daha yaşatmasın inşallah ❤️

Çok geçmiş olsun canım ❤️ kırık çok zor iki kere kolum kırıldı 🥺 acısını iyi bilirim Allah bi daha yaşatmasın inşallah ❤️
Amin kuzum çok sağol ya zor artı bir de ayakta olması iki katı zor oluyor yürüme sıfır hep yat başkasına muhtaç oluyor insan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok şükür canım benim kendi evine döndün mü annendemisin yoksa hala
Döndüm canım benim çok şükür evimdeyim 1 hafta falan oluyor ben geleli bunaldım biraz orada erkenden gelmek istedim 😑

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Amin kuzum çok sağol ya zor artı bir de ayakta olması iki katı zor oluyor yürüme sıfır hep yat başkasına muhtaç oluyor insan

Döndüm canım benim çok şükür evimdeyim 1 hafta falan oluyor ben geleli bunaldım biraz orada erkenden gelmek istedim 😑
Ayy sorma baskasina muhtaç olmak en kötü yanı zaten 🥴🥴

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

İnsanın kendi evi gibi ypk kuzum ya çok şükür dikkat et kendine

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
W
Şükür kuzum birdaha yasatmasin Rabbim dikkat et kendine
Alcik ciktiktan sonra boşluğa basmış gibi hissettin mi benim öyle olmuştu,🤭

W

Şükür kuzum birdaha yasatmasin Rabbim dikkat et kendine
Alcik ciktiktan sonra boşluğa basmış gibi hissettin mi benim öyle olmuştu,🤭
Amin canım benim 🤲🌹evet aynen öyle sanki bacaklarım benim değilmiş gibi oldu şekli bir değişmişti ya🤭

Aynen öyle canım eve gelince evimin duvarını öptüm valla şaka değil yani😁sağol canım😘

Aynen öyle canım eve gelince evimin duvarını öptüm valla şaka değil yani😁sağol canım😘
Ayy sorma baskasina muhtaç olmak en kötü yanı zaten 🥴🥴
Öyle kuzum öyle

Tüm sayfalar yüklendi.