Çok doğru diyorsunuz kimse benden değerli değil,çok takıyorum işte kızıyorum sonra kndimeCanım benim sen bunlara takılma inan değmezler. Temizlik yapınca bende pert oluyorum insanız ya insan bir günümüz bir günümüzü tutmuyor çok yanlış birinin yüzüne gülüp arkasından konuşmak çevremde kim olursa olsun tutmuyorum bana zarar veren beni üzen kimseyi yanımda değil evime bile sokmuyorum. O yüzden bana hep derler sen acimazsizsin diye ben çok acılar yaşadım hiçbiri kolay değildi bu gebeliğimde piskolojim çok bozulmuştu iyi değildim intihar ettim çok şükür bebeğimde bende iyim o günden sonra herkese kapimi kapattım kimsenin beni üzmeye hakkı yok o günden sonra değiştim içimde hicbirseyi tutamıyorum herkesin yüzüne ne olduklarını vuruyorum sonra ben kötü biri oldum onlara göre ama beni yanlız birakmayan arkadaşlarım çevrem var biliyorlar ki insan kolay kolay delirmiyor inan değmezler bak yaşamış biri olarak söylüyorum sakın üzülme. Hak etmemissin bu lafları. İzin verme konuşmalarına kim ne diyorsa sen böyle demişsin ama o gün yorgundum sana bu tavrı bu konuşmayı yakıştıramadım de geç inan ozguvenin patlayacak o kişi sana saygı duymak zorunda kalacak arkandan konuşurken bile korkacak ben acımıyorum artık kimse benden değerli değil ben üzülmeyecegim evlatlarım için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet aslında farkındayım sonra kızdım bayaa kndime nasıl geçe kalırım niye düzgün bı plan yapmadım diye ama o an sonradan birde panik yapınca her şey birbirine dolaştıYaparlar tatlım mesela bizde gecen bi arkadaşa gittik iftara kızı kabız olmuş kaç gündür onunla uğraşıyormuş biz gelince ezan okudu ama hala sofra kurulu değildi insan hali illaki olur onu anlıyorum kaynanam yemekleri pişmemişti falan dedi bende kızı kabız olmuş ondan gecikti falan dedim boşver ağzı olan konuşuyor işte sıkma canını ama bu hatanda da ders çıkar onların ağzına bidaha laf verme